4 Temmuz 2011 Pazartesi

- Ak kadrolar yemekte buluştu


AK Parti Aksu İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Dayanışma ve Kaynaşma’ yemeğinde AK Partililer bir araya geldi.
AK Parti Aksu İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Dayanışma ve Kaynaşma’ yemeğinde AK Partililer bir araya geldi.

12 Haziran yerel seçimlerinin ardından birlik, beraberlik, dayanışma ve kaynaşma yemeği düzenlediklerini belirten Aksu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Taner Gök, “12 Haziran yerel seçimlerinde durmadan yorulmadan çalıştık. Partimiz için her zaman çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Herkes üzerine düşen görevi yaptı

Siyasi partilerin bir hizmet aracı olduğunu belirten Aksu İlçe Başkanı Halil Şahin, “Çıraklık ve kalfalık döneminde yapılan hizmetleri ustalık döneminde de göreceğiz. Bu başarıyı birlikte yakaladık, hepinize çok teşekkür ederim. Çalışmalarda herkes özveri ile çalışarak üzerine düşen görevi yaptı. Bundan sonrada durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.



Türkiye kazandı, demokrasi kazandı

AK Parti’nin kenetlenmesi ve birlik beraberliği ile her türlü zorluğun üstesinden geleceğini belirten AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, “12 Haziran genel seçimleri ile birlikte hem Türkiye kazanmıştır, hem de demokrasi kazanmıştır. Büyük bir gayretle sürdürülen seçimlerden galip ayrılmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu başarıda kadın ve gençlik kollarımızın çalışmaları göz ardı edilemez. Çok önemli bir demokrasi sınavını huzur ve güvenle geride bıraktık. Bu seçimde kaybeden yok. Türkiye kazandı. Bu seçim ülkemizin istikrarı adına herkesin kazandığı bir seçim oldu. Bundan sonrada durmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugün burada sizlerle bir ara gelmekten mutluluk duydum. AK Partili gençliğin farkını bir kez daha burada gördük. Programı düzenleyen AK Parti Aksu İlçe gençlik kollarına ve yönetimine teşekkür ediyorum” diye konuştu.



Aksu İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen programa, AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Enç, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, İl Başkan Yardımcıları Ali Çetin, Mehmet Çetinkaya, Zekeriya Tonoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Hıfzullah Şahbaz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Aksu İlçe Başkanı Halil Şahin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsevin Bilgiç Yavuz, Aksu Gençlik Kolları Başkanı Taner Gök ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
http://www.akdenizhaberci.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder