5 Ocak 2013 Cumartesi

ULUSLARARASI ORGANİZASYONLARIN EV SAHİBİ “KEPEZ”


Amatör spora verdiği destek ile profesyonel spor kulüplerinin alt yapısını oluşturan Kepez Belediyesi, ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ev sahipliği de yaparak Antalya’nın tanıtımına büyük katkı sağlıyor.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, amatör spora verdiği destekle ülkemizde profesyonel spor kulüplerinin belki de en büyük eksiğini kapatıyor. Her branşta sporcu yetiştiren ve profesyonel kulüplerin alt yapısını oluşturan Kepez Belediyesi, birbirinden farklı ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına da ev sahipliği yapıyor.

2011 yılında 42 ülkeden 110 sporcunun katıldığı 1. Dünya Genç ve Yıldız Bayanlar Boks Şampiyonası, 2012 yılında 92 ülkeden 500 sporcunun katıldığı Avrupa Halter Şampiyonası, yine aynı yıl içinde 32 ülkeden 320 sporcunun katıldığı Goal-Ball Görme Engelliler Dünya Şampiyonası ve Türkiye, Beyaz Rusya, Çek Cumhuriyeti ve Karadağ ülkelerinin katıldığı Uluslararası Kadın Basketbol Şampiyonası gibi uluslararası spor organizasyonları, Kepez Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Kepez Belediyesi, şimdi de karşılaşmaların devam ettiği Spor Toto Kadınlar Türkiye Basketbol Kupası Sekizli Finaller Turnuvasına ev sahipliği yapıyor. Kepez Belediyesi Spor Salonu nda ; Galatasaray, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Homend Antakya Belediyesi, Canik Belediyesi, Ceyhan Belediyesi, Kayseri KASKİ, Fenerbahçe ve İstanbul Üniversitesi BGD takımlarının katılımıyla gerçekleştirilen turnuva 6 Ocak Pazar günü saat 15.00’te oynanacak final karşılaşmasıyla sona erecek.

Sadece bölgesel değil, ulusal ve uluslararası bir çok organizasyona ev sahipliği yaptıklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, onlarca televizyon kanalının bu organizasyonları canlı olarak yayınladığını, bununda Antalya’nın tanıtımına büyük değer kattığını söyledi.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder