5 Ocak 2013 Cumartesi

Av. MUSTAFA KÖSE “ İdeoloji değil , hizmet siyaseti yapıyoruz ”


AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, Serik Çakış Köyü’nde muhtarlar ve vatandaşlarla yaptığı toplantıda, “Biz Ak Parti kadroları olarak ideolojimizle değil, hizmetlerimizle siyaset yapıyoruz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Antalya milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu, Gökçen Özdoğan Enç, İl yönetim kurulu üyeleri ve ilçe teşkilatı ile birlikte Serik ve Manavgat’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İl Başkanı Köse ve milletvekilleri ilk olarak Serik Çakış Köyü’ne giderek vatandaşlarla bir araya geldiler. 10 yıldır iktidarda olup da vatandaşın ayağına giden tek parti olduklarını söyleyen İl Başkanı Köse; “Bizim işimiz vatandaşa hizmet etmek. Hizmet üretip, vatandaşın ayağına gidip, yaptığımız ve yapacağımız hizmetleri anlatıyoruz. Yaşadığımız memlekete hizmet için gece gündüz durmadan çalışıyoruz. 10 senedir iktidarda olup da vatandaşın ayağına giden, sürekli halkla iç içe olan bir partiyiz. Bunun da tek mimarı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Milleti ve vatanı için gece gündüz demeden çalışan bir başbakanımız var. Türkiye'nin Dünya vizyonundaki en büyük markası Recep Tayyip ERDOĞAN'dır. Serik Çakış Köyü’ne bugüne kadar birçok hizmet yapıldı. Tedaş enerji şebekeleri yaptık. Okul ve yol yaptık. Sizler görüyor ve biliyorsunuz” diye konuştu.

“Muhalefet, hizmet düşmanı!..”
Muhalefetin Yeni Büyükşehir Yasası’nı engellemeye çalıştığını ve sürekli eleştirdiğini belirten Köse, “Muhalefetin yaptığı hizmet düşmanlığıdır. Yasa iiçin muhalefet partileri ‘tü kaka’ dedi ve her türlü engelleme girişiminde bulundular. Onlar zaten bizim yaptığımız her hizmeti eleştiriyor. Yaptığımız hizmetleri hazmedemiyorlar. Genel Başkan Yardımcımız ve Milletvekillerimiz hizmetlerde aksama olmaması için gayret gösterip, önce KÖYDES’e 12 milyon lira ek ödenek gönderilmesini sağladı. Yetmedi, İl Özel İdaresi’ne 4 milyon 300 lira, Akdeniz Üniversitesine 2 milyon lira daha gönderildi. O da yetmeyince 3 milyon lira daha olmak üzere toplamda 21 milyon 300 bin lira ek ödenek gönderilmesi sağlandı. Hükümetten Büyükşehir’e 490 milyon lira geliyordu. Yeni Büyükşehir Yasası ile yaklaşık 900 milyon lira gelecek. Bunun yüzde 10’u köylerin ihtiyaçları için harcanacak. Yani yaklaşık 90 milyon lira köylere harcanacak. Biz, sizler için ve sizlere hizmet için varız’” dedi.

“10 yılda çok şey başardık”
Manavgat İlçe Teşkilatı’nın köylere giderek vatandaşlarla görüştüğünü ifade eden AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu; “Teşkilatlarımız köylere giderek vatandaşlarla ve esnafla bir araya geliyor. Bizler de milletvekilleri olarak her fırsatta ilçe, belde ve köy ziyaretleri yapıyoruz. Her yerde partinin iktidarda kalmasının ve oylarının artmasının sırrı nedir? diye soruluyor. Bu sadece Türkiye’de değil, yurtdışında da soruluyor. Yurtdışından insanlar gelip, AK Parti’yi inceliyor. Neden bu kadar güçlü olduğumuzu araştırıyorlar. Bizim çok şükür güçlü bir ülkemiz ve güçlü bir Başbakanımız var. 10 yılda çok şey başardı ve başarmaya da devam ediyoruz. Biz buralara alnımız ak, başımız dik geliyoruz. Bir köyün ne ihtiyacı varsa çalışıp, hizmeti o köye getiriyoruz. Biz modern bir parti kurduk. 10 yılda neler yapıldı hepsi ortada” diye konuştu.

“Sorun değil, çözüm üretiyoruz”
Köy halkına Başbakan Recep Tayyip Erdoğa’nın selamını ileten Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç; “Bizler, AK Parti olarak her zaman proje ve sorunlara çözüm üretmek için çalışıyoruz. Sorunun bir parçası değil, çözümün bir parçası olmaya çalışıyoruz. Yeni Büyükşehir Yasası ile Antalya kazanacak. En şanslı illerden biri olacak. AK Parti milletvekilleri sadece Antalya’da değil, Türkiye’nin 81 ilinde halkın ayağına giderek varsa sıkıntılarını, sorunlarını dinleyip çözüm noktasında yardımcı oluyor” dedi. Serik Çakış Köyü’nden ayrıldıktan sonra Beşkonak Karabük Köyü’ne giden partililer, 17 köy muhtarı ve mahalle başkanları ile toplantı yaptı. Toplantıda AK Parti döneminde köylere önemli hizmetler yapıldığını belirten muhtarlar “Eksiklerimiz de gideriliyor. Bu hizmetler için sizlere teşekkür ederiz” dediler.

Serik ve Manavgat köylerine yapılan ziyaretlere İl Başkanı Av. Mustafa Köse, İl Başkan Yardımcısı ve Manavgat Koordinatörü Zekeriya Tonoğlu, Milletvekilleri Gökçen Özdoğan Enç ve Mevlüt Çavuşoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Nezihe Tezcan Yoldan, Manavgat İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu, İlçe yönetim kurulu üyeleri, Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut, Sarılar Belediye Başkanı Mustafa Erkan Ersoy, Manavgat Kadın Kolları teşkilatı ve meclis üyeleri katıldı.
ANTBLOGHABER / Mehmet BULUT


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder