23 Ocak 2013 Çarşamba

MANAVGAT’TA BÜYÜK BULUŞMA


AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse, Manavgat İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği programda, eski ilçe başkanları, kurucu üyeler ve şimdiye kadar yönetim kademelerinde görev almış ve devam etmekte olan partililer ile bir araya geldi.

Seher Otel’de düzenlenen programda AK Parti Manavgat İlçe Teşkilatı’nın kuruluşundan bu yana görev alan kurucu üyeler, meclis üyeleri, belde belediye başkanları ve aday adayları, gençlik ve kadın kolları ile bir araya gelerek, Antalya ve ülke gündemine dair konular ile teşkilat çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu. Partinin kuruluşunda yer alan ve bugüne kadar emeği geçen bütün partililere teşekkür eden Köse, AK Parti’nin bütünlüğünün, başarısının ve büyüklüğünün sürekli istişare yaparak birlik ve beraberlik içinde çalışmaktan kaynaklandığını ifade etti.

Toplantıda partililere seslenen İl Başkanı Köse, “Burada ki, birlik ve beraberlik tablosu gösteriyor ki, AK Parti ilçe teşkilatı olarak kuruluşundan bu yana görev almış partililer ile kenetlenmiş şekilde çalışmalarınızı sürdürüyorsunuz. Ne olursa olsun partimizin menfaatleri için birlik ve beraberliğinizi bozmuyorsunuz. Başkaları bizi bölmeye, yıpratmaya ve sindirmeye çalışsalar bile siz kesinlikle çalışmalarınızdan ve birlikteliğinizden ödün vermiyorsunuz. Antalya’yı ilçe, ilçe köy, köy dolaşıyoruz. AK Parti teşkilatlarında bu beraberliği her gittiğim ilçede görüyorum. Ne yazık ki, farklı siyasi anlayış içerisinde bulunan muhalefet partileri halkımıza gereken hizmeti verememektedir. AK Parti iktidar olduğu günden bugüne kadar yapılmamış hizmetleri yapıyor, vatandaşımızın yanında yer alıyoruz. Ama teşkilatlarımızın gayretli çalışmaları ile 19 ilçeyi de ak belediye kadrolarına alacağız. Milletimizin hak ettiği hizmet layıkıyla yerine ulaşacak. Bu birlik ve beraberlik tablosunda emeği geçen, şimdiye kadar büyük özveriyle görev yapan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Manavgat İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği kaynaşma toplantısına İl Başkanı Mustafa Köse’nin yanı sıra, Manavgat İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut, Ilıca Belediye Başkanı Rafet Ünal, Taşağıl Belediye Başkanı Ahmet Alp, Çolaklı Belediye Başkanı Hasan Coşkun, Kurucu İlçe Başkanı Ekrem Uyanık, Eski İlçe Başkanı Cemil Yiğit, Eski İlçe Başkanı Nejat Tığlı, belde başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları, , İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleri, İl Koordinatörleri Fatih Nükte ve Cüneyt Doğan ile şimdiye kadar yönetim kademesinde görev yapmış partililer katıldı.ANTBLOGHBR / Mehmet BULUT








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder