3 Ocak 2013 Perşembe

2013 'DE SİZİ NELER BEKLİYOR


2013 BALIK BURCU YORUMU

Balık Burçları 2013 bütçenizi ciddi biçimde düzenlediğiniz savurganlıktan uzak durduğunuz taktirde sorunsuz bir yıl sizi bekliyor . Etrafınıza uyum sağlamak, zevk ve konfor içinde yaşamak ihtiyacınızın diğer zamanlara göre çok daha ön plana çıktığı, önünüze çıkan engelleri kolayca aştığınız, barış, güzellik ve estetik duygunuzun yüksek olduğu bir yıl sizi bekliyor.
Bu yıl hayatınızda güzel gelişmelerin mutlulukların yaşandığı çocuklarınızla,ailemizle ilgili güzelliklerin yaşanacağı bir yıl olacak.
Balık burçları 2013 yılı içinde sorumluluklarınızın bilincinde olmalı ve yatırımlarınızı değerlendirmek konusunda daha dikkatli davranmalısınız. Çeşme akarken doldurmalı geleceğinizi düşünerek hareket etmelisiniz.
Yılın ilk yarısı hayatınızı biçimlendirme ve yeni hedeflere yönelmeye istekli olabilirsiniz. Güçlü iradenizle olayları kendi iyiliğinize olacak şekilde yönlendirmeyi arzulayabilirsiniz. Yeteneklerinizi kazanca dönüştürmeniz kendinizi yeniden keşfederek dış dünyaya sunabilmeniz açısından önemlidir.
Evlilik, iş ortaklığı, eğitim, gelişim, akademik kariyer nedenleriyle yerleşim yerinizi değiştirebilir, bir başka ülke veya şehirde ikamet etmek için uğraş verebilirsiniz.
Balıklar, Şubat sonu gibi parasal konularda kontrol dışı sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Risk ve abartıdan kaçınmak gerekebilir. Lüks harcamaları bıraktığınız taktirde finansal açıdan rahat olacaksınız.
Mart gibi sadece kendiniz adına değil, birlikte olduğunuz kişi veya kişiler adına da düşünmek, hareket etmek durumunda kalaabilirsiniz.Bu tüm aileyi ilgilendiren sizin karar vermenizi gerektiren bir konu yada bir miras işi gibi bir meselede olabilir.
Haziran gibi istemeden sarfettiğiniz sözler nedeniyle çevrenizdeki insanların tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz.Bu dönemde istemeden de olsa bi yakınınızla aranız bozulabilir.Saf ettiğiniz bazı sözlerin yanlış anlaşıması canınızı sıkabilir.
Temmuz-Ağustos gibi yeni bir bireyin aileye katılımı ile ailenin genişlemesi söz konusu olabilir: bu evlilikle yada yeni bir bebeğin haberiyle gerçekleşebilir.
Eylül -Ekim gibi can sıkıcı konularla uğraşmanız gerekebilir ancak karamsar düşünmeyin. Bu yıl iş yerinde canınızı sıkmak isteyen sizi çekemeyen hatta ayağınızı kaydırmak isteyen kimseler çıkabilir ancak bu kimselerin tüm çabaları boşa çıkacak ve size zarar veremeyecekler unutmayın çevrenizde sizi sevenler daha çok.
Kasım-Aralık gibi parasal açıdan oldukça şanslı bir döneme gireceksiniz. Sevgili balıklar, ayrıca bu dönem sosyal ilişkilerinizde çok yoğun olacak aile,arkadaş toplantıları davetler iş yemekleri gibi yoğun bir tempoda geçecek.
2013 BALIK BURCU AŞK HAYATI
Yılın ilk ayları sizi bağlıyan tutsak eden özgürlüğünüzün kısıtlandığını düşündüğünüz bir ilişkiyi bitirebilirsiniz ancak bu ilişkinin bitmesinde üçüncü şahısların da etkisi olabilir.
Martta bazılarınızın eşi ile ,aile büyüklerinden kaynaklı meselelerden dolayı,aralarında tartışmalar yaşanabilir hattta boşanmayı da düşüne bilirsiniz hatta bazıları bavullarını toplayıp evi terk edebilir ancak bu ayrılık fazla sürmeyecek tekrar eve döneceksiniz ancak bu süreçte birbirinizi ve ilişkinizi fazla yıpratmamaya çalışmalısınız.
Mayıs gibi partnerinizle aranızda yanlış anlaşılmalardan ve kıskançlıklardan kaynaklı gerginlikler yaşanabilir. 2013 balık burcu aşk hayatınızda biraz daha şeffaf olmaya çalışmalı ve duygularınızı paylaşmaya gayret etmelisiniz.
Temmuz sonrası aşk hayatınızda şanslı bir döneme gireceksiniz.Uzun soluklu ilişki yaşıyanlar evlilik kararı alabilir.Yada uzun zamandır aradığınız gerçek aşkı bulabilisiniz.
2013 BALIK BURCU İŞ HAYATI
Yılın ilk ayları balık burçları iş hayatınızla ilgili konulardan kaynaklanan huzursuzluklar, kontrol dışı gelişmeler ve hatta gizli düşmanlıklar sizi rahatsız edebilir. Özellikle iş ortamındaki düzensizlik ya da karışıklıklar yüzünden kendinizi daha fazla yıpratabilirsiniz.Sorunlardan, sorun çıkaran insanlardan pek hoşlanmaz, anında tepki gösterebilirsiniz. Sevgili balıklar ancak düşmeden hareket etmemenizde sinirlerinize hakim olmanızda fayda var. serinkanlı davranıp fevri hareketlerde bulunmaktan kaçınmalı özellikle üstlerinizle olan dialoglarınızda dikkatli olmanızda fayda var aksi taktirde iş yerinde huzurunuzu kaçıracak uzun vadede çalışma ortamında canınızı sıkacak gelişmeler yaşanabilir.Ancak bu dönemi huzursuzluğa neden olmadan atlattığınız taktirde işinizde olumlu gelişmeler sağlayabilecek güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.
iş hayatınızdaki olumlu dönem Mart sonrası başlıcak.Parasal açıdan kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu fırsatları değerlendirdiğiniz takdirde hoş kazançlar elde edebilirsiniz.
Özellikle yılın ikinci yarısından sonra yakın dostlarınızdan, birlikte olduğunuz kişiden veya eşiniznizden ya da ortağınızdan maddi destek alacaksınız.Bu yıl yeni ortaklıklara girebilir yeni bir işe başlayabilirsiniz.
Yılın ikinci yarısı iş hayatında beklediğiniz fırsatı yakalayabilirsiniz.
Özellikle eylül gibi iş ortamına ait değişiklikler sizi oldukça hareketli kılıyor,bir yandan da ortaklıklar adına önemli bir dönem,yeni bağlantılar,karlı girişimler, iş ilişkilerindeki canlılıkla motivasyonunuzun daha da artacağı son derece memnun olcağınız bir dönem olacaktır.
Kasım ayıda oldukça yoğun yaşanacak iş hayatının getirdiği yeni fırsatlara rağmen, aşırı giderler artış gösterebilir.
2013 BALIK BURCU SAĞLIK
Grip soğuk algınlığı gibi kısa süreli istirahat gerektiren durumlar dışında sağlığınız iyi olacak. Sevgili balıklar, mide rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz,hazımsızlık sorunları çıkabilir.Cilt hassasiyetleri alerjik reaksiyonlar yaşayabilirsiniz.
2013 İKİZLER BURCU YORUMU
İkizler burcu bu yıl önsezileriniz güçlü olacak, 2013′de hisleriniz sizi yanıltmayacak gerek duygusal ilişkilerinizde gerekse maddi konularda hislerinize güvenin.Düşündüğünüz birçok şeyi gerçekleştireceğiniz bir yıl sizi bekliyor.Bu yıl paradan yana probleminizin pek olmayacağını söyleyebiliriz. Ancak ekonomik durumunuzu büyük risklerden korumalısınız. İş hayatındaki kazançlarınızı sermayenizi büyütmek yolunda kullanabilirsiniz.Entelektüel yönlerinizi ortaya çıkaracak aktivitelerde bulunabilir,heyecanlı birliktelikter yaşayabilir,bir ev yada arazi sahibi olma girişimlerinde buluna bilirsiniz.
2013 ikizler burcu Şubat Mart arası olan dönemde aile içinde sürtüşmeler tartışmalar yanlış anlaşılmalardan yada maddi konulardan kaynaklı tatsızlıklar yaşabilirsiniz.Sorunları gereğinden fazla abatmadan var olan durumu çok fazla irdelemeden sonuç almaya bakarsanız sizin için dah iyi olacaktır.
Evinizle ilgili konular ön plana çıkıyor. ikizler aile bireylerininn duygusal problemlerine de çare bulmak size düşebilir.
Mart gibi çevrenizdeki kişiler veya ailenizle ilgili meselelerle ilgilenmeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir. Aile büyüklerinizin sizin istediğiniz bazı şeylere karşı çıkma ihtimali güçlü fakat mantıklı açıklamalarla onları ikna edebilirsiniz.
Mart sonu aile içinde çıkan bir tartışma büyüyüp can sıkıcı bir hal alabilir.Sabırlı davrandığınız taktirde tatlıya bağlanacak.
Sevgili ikizler Nisan gibi aile içinde tatsızlıklar yaşanabilir.Bu bir yatırım yada ekstra bir harcamanızdan dolayı eşinizle yaşanan bir tartışma da olabilir.Tepkilerinizi gereğinden fazla abartmayın.
Mayıs gibi bir mülk satışı gerçekleştirebilirsiniz.Temmuz gibi pek çoğunuz yaşadığı evi değiştirebilir.Çok istediği bir gayrimenkule kavuşabilir.
Özellikle yaz dönemi mutluluğunuz daha da artacak hareketli güzel bir tatil yaşanacak Sürprizler, değişik bir şeyler yapmak arzunuz yoğun olacak. Gönlünüzden ne geçiyorsa onu elde etmek üzere harekete geçebilirsiniz ancak Ekim gibi tatsız bir haberle canınız sıkılabilir.
2013 İKİZLER BURCU AŞK HAYATI
2013 ikizler burcu duygusal açıdan tüm güzellikler sizi bekliyor, süprizlere hazır olun. Duygusal ilişkilerinzde önemli ilerlemelerin yaşanacağı,tatsızlıkları sürtüşmeleri,geride bırakacağını,aşk hayatınızın çok renkli olacağı , hareketli ve heyecanlı olacağı,sevip sevildiğiniz,aşkta yaşadığınız mutlulukla daha da yenileneceğiniz bir 2013.Aşık olmak,evlenmek ,bekarlığın bitmesi,problemli evliliklerden kurtulup mutlu beraberliklerin başlaması bu yıl sizi bekliyor.Mart-Nisan Eylül-Kasım aylarına dikkat diyelim bu aylar çekiciliğinizin yüksek olduğu dikkatlerin üzerinizde olacağı dönemler olacak.
Özellikle Şubat sonu iletişim konusunda oldukça başarılı ve çevrenize olumlu bir görüntü veriyorsunuz. Entelektüel yönlerinizi ortaya çıkaracak aktivitelerde, aynı meslekten kişilerle aranızda duygusal bir çekim meydana gelebilir.
Nisanda tanışacağınız kişiye şans verirseniz, o sizi hayal kırıklığına uğratmayacaksevgili ikizler. Güvenmeyi öğrenirseniz,hayatınıza girecek bu yeni kişi ile aşkı doyasıya yaşayabilirsiniz.
Temmuz gibi sevgilinizle ilgili kafanızı karıştıran sorular olabilir, bunların cevaplarını öğrenmek için öncelikle karşınızdaki kişiye sorup öğrenme yoluna gitmelisiniz. Böyle davranırsanız aranızdaki sorunlar büyümeden hallolur.
2013 İKİZLER BURCU İŞ HAYATI
ikizler burcu Yılın ilk aylarında mesleki anlamda monoton bir dönem sizi bekliyor olacak.
Ocak-Şubat gibi borç alacak konularında kaynaklarınızı daha iyi kullanmaya çalışmalısınız.
Marttan sonra ise iş temponuz yoğunlaşacak saygınlık kazanacağınız bazı iş girişimleriniz olabilir. Bunun yanı sıra maddi kazanç anlamında karlı yatırımlara imza atabilirsiniz.Eğer bir ortaklık içindeyseniz, bu yıl ortağınızdan dolayı kazançlı çıkabilirsiniz
.Mart-Nisan gibi miras, paylaşım içeren konular, yatırımlar ve banka desteği gündeme gelebilir. Uzun süredir alınamayan maddi kaynaklar da size dönebilir. Şansınız bu süreçte sizi memnun edecek kadar fazla olabilir.
Yıl ortasında bazı kararlar alabilirsiniz. Sevgili ikizler kendinizi ve yaşam tarzınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Vereceğiniz kararlar hayatınızda bir sürecin bitmesi ve yeni bir sürece başlamak anlamında olabilir.Başarılı çalışmalara imza atarak, işinizde manevi tatmin sağlayacaksınız.
2013 Eylül ikizler burcu maddi kayıp yaşattırma olasılığı olan konulara girişmeden önce iyi düşünmelisiniz.
Kasım Aralık gibi maddi kazanç açısından şanslı bir dönem olacak.Bazılarınız ciddi satışlar gerçekleştirebilir bazıları ise daha kazançlı bir iş değişikliğine gidebilir.Bu dönemde kimileri patron konumuna geçebilir kendi işini kurabilir.
2013 İKİZLER BURCU SAĞLIK
Bu yıl ikizler burcu, gözleriniz ve diş sağlığınızla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle kış aylarında kilo problemleri ortaya çıkabilir.Mide rahatsızlıklarıda gündeme gelebilir.Bazılarınızda varisler ve damar sorunlara bağlı şikayetler oluşabilir.
2013 ASLAN BURCU YORUMU
Aslan burcu 2013 yılın ilk ayları Ocak-Şubat gibi ailenizle ilgili konulara yoğunlaşmak durumunda kalabilirsiniz.sosyal hayat ve arkadaşlarla birliktelik gibi konularda güzel gelişmeler sizi bekliyor olabilir. Sevgili aslan burçları 2013 geleceğe dair kurduğunuz umutlarda güzel değişimler, gelişimler yaşanabilir.
İş yaşamınızda meydana gelen gelişmeler, ev hayatınızı da düzene koyabilir. Yeni bir yere taşınmak, ailenizle ilgili konularda da yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. İş yükünüz özellikle bu yılın ortalarından itibaren artabilir ve yeni koşullar, tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Çocuk sahibi olanlar için bu yıl çocuklarının okul hayatlarındaki başarılarından dolayı mutlu oldukları bir yıl olacak
2013 Mart gibi siz aslan burçlarını yeni kararlar almaya zorlayan gelişmeler olabilir. İyimserliğinizi korumalı, duygusal açıdan zorlayan ilişkileri ılımlı yanlarınızla aşmalısınız. Anlaşmaların aniden yön değiştireceği şartlar içine girebilirsiniz. Ancak pek çok konuda sizi cesaretlendiren konular da olacak. Özellikle eğitsel alanda şanslı etkilerle moral kazanacaksınız ilişkiler ve ortaklıklar ile ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir.
Nisan da şartlar zorlayıcı ve yorucu olabilir. Aniden ortaya çıkan gelişmeler karşısında şaşırabilirsiniz. Ruhsal açıdan yenilenmek, kabullenme içinde olmak size çok şey kazandıracak. Beklediğiniz parasal desteklerin hızlanması ile kararlarınız değişebilir.Bu dönemde geçmiş hesaplaşmalar içinde olabilirsiniz.
Mayıs ayında genel olarak mutlu bir atmosfer içindesiniz ve meydana gelen gelişmeler size de bazı konularda cesaret kazandırabilir. Bugüne kadar düşünmediğiniz bazı işler hakkında planlar yapmaya başlamanız olası.
Haziran yeniliklerin ve ani gelişmelerin getirdiği zorluklarla mücadele edebilir. Kariyerde veya ofis ortamında yaşanan değişim sizi daha girişken olmaya zorlayabilir. Tamamlanması gerekli sorumluluklar ve evle ilgili sorunlar arasında sıkışabilirsiniz. Fazla kötümser olmaya eğilimli olduğunuz bir dönem. Her şey size sıkıntı verebilir, olumsuz gözükebilir.Size verilen sözlerin tutulmaması yüzünden canınız sıkılabilir.Yalnız kalabilirsiniz veya siz yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. Bazı uğraşlarınız boşa gidebilir.
Ailenizden bir kişinin içinde bulunduğu maddi problemler nedeniyle yaşanan bazı analaşmazlıklar ve huzursuzluklar size de yansıyabilir. Bu durum partnerinizle aranızda bir soğukluk olmasına neden olabilir
Sevgili aslan burcu 2013 yılı Temmuz ayında görünürde sizin için pek önemli olamayan bir kişinin desteğini almanız sıkıntılarınızın hafiflemesini sağlayabilir.
Ağustos-eylül gibi yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz. Ailenizde bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir. Ancak riskli sayılabilecek işlerden uzak durmalısınız.
Ekim, Kasım, Aralık dönemi aslan burçları için gerek iş gerekse ev hayatınız daha rahat ve huzurlu olacak. Sevgili aslan bu dönemde hayatınıza yeni kişiler girebilir,aileye yeni bireyler katılabilir,küçük kutlamaların yapıldığı sevindirici olaylar yaşanabilir.
2013 ASLAN BURCU İŞ HAYATI
Aslan burçları 2013 birikimlerinizi sağlam alanlarda ve istikrarlı yatırımlarda değerlendireceğiniz her şeyin yolunda gittiği bir yıl sizi bekliyor. Gereksiz harcamalarınızı kısmanız da başarıyı arttırıyor. Uzun vadeli borçlardan kredi ödemesi gibi bu yıl kurtulabilirsiniz. . Hedeflerinizi kararlı bir şekilde belirlerseniz; istediğiniz kazançlar için, daha baştan avantajlı duruma geçersiniz.
Haziran ayından sonra parasal açıdan daha akılcı ve planlı davrandığınız çok bereketli bir dönem sizi bekliyor. İstediğinizi elde edeceksiniz. Çaba gerektiren ve çok fazla yorulacağınız durumlar olacaktır. Fakat sonunda siz kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. . Kısaca kazançlarınızda artış dönemine giriyorsunuz.
Eylül ayı sonrası güzel bir iş teklifi alabilirsiniz yâda var olan işinizde yükselme olabilir. Karşılaşacağınız fırsatları iyi değerlendirmelisiniz aslan burcu. Eylül sonrası dönemde kazancınızda artış beklenmedik bir miktar paranın gelişi söz konusu olabilir.
2013 ASLAN BURCU AŞK HAYATI
2013 aslan burcu yine flörtte ve baştan çıkartmakta etkili olacaksınız. Aslan burcu aşkta kendinizden geçmeye ve uçmaya hazır gibisiniz. Bu size 2013 yılında birçok aşk yaşatabilir. Yıılın ilk yarısı daha çok kısa süreli beraberlikler yaşanabilir.
Mart-Mayıs dönemi aslanlar söz nişan evlilik kararı almaktan kaçınmanızda fayda var. Temmuza dikkat etmekte fayda var ikili ilişkilerde anlaşmazlıklar,tartışmalar yanlış anlaşılmalar olabilir eğer siz evli bir erkekseniz, eşinizin ailesiyle ilgili bazı sorunlarınız olabilir ve bu durum eşinizle aranızın soğumasına neden olabilir.
Siz bir kadınsanız yakınlaşma meylinde olduğunuz insanların sizin ayarınızda kimseler olduklarına emin olun. Bu dönemde yeni ilişkilere ve yeni tanıştığınız kişilerle dostluk geliştirmeye uygun olduğunuza emin olun.
Kalıcı uzun vadeli ilişkiler ise Ağustos sonrası dönemde gerçekleşecek gene bu dönemde sıra dışı ve oldukça sempatik, ahlaki açıdan güçlü bir insanla yakınlaşmanızın olabileceği gibi bir aile dostunuz aracılığı ile tanışacağınız birinin de sizden hoşlanması söz konusu.
2013 ASLAN BURCU SAĞLIK
Sağlıklı bir yıl 2013′de siz aslanları sizi bekliyor. Yoğun tempolu dönemlerde stres kaynaklı boyun ve sırt ağrıları olabilir. Ancak 2013 kasım gibi aile bireylerinden birinin rahatsızlığı ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.
2013 KOVA BURCU YORUMU
Kova burçları bu yıl şansınız yüksek, 2013 yılı sosyal hayatınız çok renkli ve iş yalşamında isteklerinizin gerçekleşeceği bir bir yıl olacak. Kovalar bu yıl sıkıntı yaşayabileceğiniz en önemli dönem şubat ayı olacak. Yolunda gitmeyen işlerinizle ilgili karamsar duygular içine girebilirsiniz. Bunun geçici olduğunu unutmayın.Hiç kimse, hiçbir olay rahat ve huzurunuzu kaçırmayı başaramayacak.
Şubat gibi ev almak için kredi bekleyenlere güzel haberler gelebilir. Aşırı lükse kaçmanız borç batağına girmenize sebep olabilir. İşinizle ilgili bazı sorunlardan kurtulmak için karşınıza inanılmaz imkanlar çıkacak. Bu durumu değerlendirerek problemlerinizden kurtulmaya bakın.
Nisan ayı gibi bazılarınız ailelerinin isteklerine karşı gelerek kendi başına bazı şeyler yapmaya kalkışabilir veya aile büyüklerinizin haberiniz olamadan sizinle ilgili aldıkları özel hayat kararlarına tepki vermeniz aile içinde gerilimli bir atmosfer yaratabilir.
Mayıs ayı her açıdan olumlu gelişmelerin yaşanacağı bir dönem ykınlarınızla ilişkileriniz düzeliyor.Eşinizle ve arkadaşlarınızla güzel vakit geçireceğiniz hayatınızda olumlu gelişmelerin yaşanacağı şansınızında her açıdan yüksek olduğu bir dönem olacak.Uzak bir akrabayı evinizde misafir etmek durumunda kalabilirsiniz.
Haziran ayı oldukça şanslısınız. Bu şansınız sadece bu dönemlede sınırlı değil. . Neşeniz yerinde. Umutlusunuz ve gitgide canlandığınızı hissedebilirsiniz. Sizin için hiç bir sorun ve hiç bir olay halledilmeyecek gibi değildir. Sonuçlara çabucak ulaşmanızı sağlayacak olan akıl ve beden gücünüz de eksik değil.
Temmuzda uyumlu bir dönemdesiniz Çok önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hemen hemen her şeye uygun bir çare bulabilirsiniz,ayrıca bu dönemde çocuk sahibi olanlar çocukları ile ilgili konularla ilgilenme ailelerine daha fazla zaman ayırma ihtiyacı duyabilirler.
Ağustos gibi ummadığınız bir yerden gelen toplu para sizi çok rahatlatacak.Daha çok organize olunması gereken işlere öncelik vermelisiniz. Zihinsel açıdan yoğun olduğunuz bir dönem.
Eylül ayı hayatınıza giren yeni konular ve ufuklar size heyecan vermekte. Sevgili kovalar, kişisel açıdan kendinizi geliştirmek, yeni girişimler yapmak için fırsatlarınız var.Ekim gibi uzaklardan gelecek ilginç bir ziyaretçiniz olabilir.
Kasım gibi iki arkadaşınızın arasında meydana gelen bir gerginlikte arada kalabilirsiniz taraf tutmanız hata olur. En iyisi mümkün olduğu kadar kenara çekilerek uzak kalmanızda fayda var. Bununla beraber bu olayın büyümesi ve sonunda sizin de karışmak zorunda kalma ihtimaliniz de var.Ayrıca bu dönemde gereksiz harcamalara dikkat edin,eşinizle aranızda sorun olabilir.
Aralık ayı sosyal yaşamınızın renklendiği bir dönem olacak.Arkadaş ortamın da yeni insanlarla tanışabilir,hayatınızda biri yoksa sürpriz bir ilişki sizi heyecanlandırabilir.
2013 KOVA BURCU İŞ HAYATI
Bu yıl mesleki kariyeriniz yükselecek,birçok iş teklifiyle karşı karşıyasınız kova burçları, çalışma yöntemleriniz, iş yeriniz değişebilir,sizin için en kârlı ve prestijli olan için karar vermeniz gerekecek.Kova burçarlı 2013 iş hayatınızda katılacağınız toplantılarda size mesleki destek sağlayacak insanlarla tanışabilirsiniz. 2013 yılı iş yaşamınızda ciddi değişiklikler olacak kimileri kendi işini kurma girişiminde bulunabilir ancak bunun için iyi düşünmenizde fayda var kimlerle ortak olacaksınız böyle bir şey için hazır mısınız iki kere düşünün.
Bazılarınız bu yıl yeni bir işe başlayabilir ve bu iş değişikli nedeniyle bulunduğu şehri terk etmek durumunda kalabileceği gibi bu iş sık sık seyahatlere çıkmak durumunda kalacağınız bir işde olabilir. Ancak işyerinizin şartlarının gayet konforlu, güzel ve uyumlu bir ortam olacak.
Bu yıl ciddi iş değişiklikleri sizi memnun edecek gelişmeler yaşanacak eğer memuriyet gibi bir iş düşünenleriniz varsa bu yıl Şubat ve temmuz ağustos gibi bu konu ile ilgili gelişmeler olabilir.İş yerinde sizi huzursuz eden şeylerden kurtulduğunuz bir yıl yeni ekip arkadaşları ile çalışabilirsiniz.
Bazılarınız ise bu yıl meslekleri ile ilgili bir eğitim alabilir bu başta zoraki bir şey gibi gelişebilir istekli olmaya bilirsiniz ancak ileride ummadığınız kadar işinize yarıyacak.
2013 KOVA BURCU AŞK HAYATI
İlk önce kalbi boş olan kova burcu için söyleyelim aradığınız kriterlerdeki insanın uzun zamandır karşınıza çıkmasını bekliyordunuz. Mart ayı o şansı bir tesadüf eseri elde edebilirsiniz. Ancak fazla heyecana kapılmanız karşılıklı iletişimi negatif etkileyebilir. Eğer mart ayındaki bu fırsatı değerlendiremezseniz Haziran sonu birden bire sizi çok etkileyecek yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Bu yıl duygusal ilişkileriniz de başarılısınız.Özellikle evli olanlar bu yıl sorunlarını çözüme kavuşturacak eşleri ile kısa tatil planları gerçekleştirecekler.
Mayısda aşkta mutluluğun bütün sırlarını keşfetmiş olmak ilişkinizi kalıcı kılacak. Ayrıca bu dönemde hoşlandığınız ancak onun sizden hoşlandığından emin olamadığınız biri varsa,onunda sizden hoşlandığını öğreneceksiniz.
Kova Burcu 2013 Eylülde karşı cins ilişkileriniz ön planda olabilir fakat sevgide hata yapmaya açık olduğunuz bir dönem,eğer birlikte olduğunuz bir kişi iyi giden bir ilişkiniz varsa bu dönem onu tehlikeye atacak hareketlerden uzak durmada fayda var.Eylül ayı özellikle evli olanlar açısından zorlayıcı olabilir. Sevgili kovalar boşanmış ve aile evine geri dönmüş veya kendine yeni bir düzen kurmuş olanlar için de bu dönemde eski eşleri ile ilgili can sıkıcı gelişmeler yaşanabilir belki ortak tanıdıklar aracılığı ile işiteceğiniz şeyler yada ortak bir çocuğunuz varsa onunla ilgili mevzularda eski eşinizle tatsızlıklar yaşanabilir.
Bazılarınızın hayatında ekim ayı içinde söz nışan gibi bir gelişme yaşanabilir.
2013 KOVA BURCU SAĞLIK
Kova burçarlı için bu yıl böbreklerinizle ilgili bir problem ortaya çıkabilir en ufak bir ağrı,rahatsızlık hissettiğinizde ihmal etmeden hemen doktora başvurmanızda fayda var.
Kova burcu sağlığınıza ve uyku düzeninize dikkat etmeniz, beslenme konusunda diyetinize özen göstermenizde fayda var.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder