9 Ocak 2013 Çarşamba

Av.MUSTAFA KÖSE “Kumluca göz kamaştırıyor ”


AK Parti Kumluca İlçe Teşkilatı Danışma Toplantısı, Kumluca Belediyesi Toplantı Salonu’nda yapıldı.  Toplantı’da konuşan AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, “Kumluca Belediyemiz, AK Parti kadroları ile yapılan hizmetler sayesinde imrenilen, kıskanılan ve göz kamaştıran belediye oldu” dedi.
AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, önceki gün Aksu Kadın Kolları İlçe Teşkilatı’nın toplantısına ardından Finike İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı ve Kumluca Danışma Toplantısı’na katıldı. Kumluca İlçe Teşkilatı Danışma Toplantısı’nın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Arif Yavuzer, yaptıkları çalışmaları ve hedeflerini katılımcılara aktardı. Yavuzer, “Genel ve yerel yönetimler olmak üzere Kumluca olarak milletimize hizmet etmenin mutluluğunu her zaman yaşıyoruz. 65 bin 652 nüfusa sahip Kumluca’da , Beykonak, Mavikent, Adrasan beldeleri olmak üzere 3 bölgede yürütülen koordinatörlükle 29 mahallenin karnesini oluşturduk. Bugün itibariyle 6 bin üye sayısına ulaştık” dedi.


5 yıldır verdiğimiz sözü tuttuk
Belediyenin beş yıllık hizmetlerini anlatan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, “Beş yıl önce seçimlerde vermiş olduğumuz vaatlerimiz arasında yer alan sahil tesislerini açtık, sıcak asfaltlarla yol çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Eğitimde, üniversiteye ek bölümler,  Anadolu, Fen, Sağlık ve Turizm Meslek Lisesi, İlköğretim Okulu ve Adalet Sarayı açtık.  Tarımla ilgili fuarlar, Kumluca hali, tarımsal sulama alanlarında faaliyetler gösterdik. İlçe teşkilatı ile birlikte takiplerini yaptığımız projelerimiz devam etmektedir. Başımız öne eğilmeden verdiğimiz sözü tutuyor tutmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.


Gönül hareketi
AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse ise, danışma toplantıların önemli olduğunu vurgulayarak, “Kumluca teşkilatı, yeni projeleriyle, başarılı çalışmalarıyla Kumluca halkına hak ettiği hizmeti veriyor. AK Parti ilçe teşkilatlarının düzenlediği toplantılarda, bir ekip hareketi, bir gönül hareketi, bir ortak akıl hareketi ile istişareler yapılarak sağlıklı sonuçlar alınıyor.  İstişarede rahmet vardır. İstişare yaparak doğruyu buluyoruz ve vatandaşların sıkıntılarını yakından takip etme şansı yakalıyoruz. İl ve İlçe teşkilatı olarak ana kademe, gençlik kolları, kadın kolları, ilçe, belde teşkilatları, belediye başkanları ve meclis üyeleriyle birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz” dedi. Köse sözlerini şöyle sürdürdü; “Tüm enerjimiz ve çabamızla Kumluca’ya, Antalya’ya, Türkiye’ye daha fazla hizmet üretebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. AK Parti iktidarları döneminde önemli hizmetler ürettik. Hatta, birçok alanda yaptıklarımız 80 yılda yapılanlardan daha fazla. Ancak, eksiklerimiz de var, yaptığımız ama anlatamadıklarımız da var. Bu toplantının esas amacı da tüm teşkilatlarımızla bir araya gelerek, eksiklikleri, problemleri ve projeleri ele alıp önümüzdeki döneme hazır olmak”


Kumluca çalışmasıyla kıskanılıyor
Kumluca’nın imrenilen, kıskanılan ve göz kamaştıran bir ilçe olduğunu belirten Köse, “AK Parti, hizmet siyaseti yapar, hizmeti, yatırımı ve projeyi konuşur.  Konuşmakla da kalmaz, ne söylediyse yapar, hayata geçirir. 11 yıldır yapacaklarımızı söyledik. Söylediklerimizi de Allah'a hamdolsun hayata geçirdik. Kumluca İlçemiz, AK Parti kadroları ile yapılan hizmetler sayesinde imrenilen, kıskanılan ve göz kamaştıran ilçemizdir. Muhalefet partileri gibi seçim kazanmak için, daha doğrusu Antalyalıları kandırmak için bilboardları donattıkları uçuk vaatlerle milletimizi kandırmıyoruz. Muhalefet verdiği vaatlerin hangisini yerine getirilmiştir? Yerine getirmedikleri gibi, AK Parti kadroları tarafından yapılan hizmetlere de hep karşı çıkıyorlar. Muhalefet her zaman ki gibi Yeni Büyükşehir Yasası’nda olmaz dedi. Yasayla belediyeler daha da güçlenecek ve daha fazla hizmet üretebilecek. Yerinden yönetim ile belediyeler, beldeler ve köyler daha etkin olacak. Vatandaş odaklı, hesap verebilen ve olabildiğince yerel bir yönetim anlayışına sahip olunacak. 2004 yılından buyana İstanbul ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde uygulanıyor. Büyükşehir alanında sunulan hizmetlerin tek merkezden yürütülmesi ile ortaya çıkan ölçek ekonomileri sayesinde hizmetlerde etkinlik, koordinasyon ve kalite yükselecek, daha az kaynak ile daha çok ve daha kaliteli hizmet sunulması mümkün hale gelecek” diye konuştu.


Kumluca İlçe Danışma Toplantısı’nda en çok üye yapan Tuncay Avcıoğlu’na plaket verildi. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse’nin yanı sıra İl Kadın Kolları Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan, İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Bozdemir, İlçe Koordinatörleri Mehmet Karakayalı, Vural Astarcıoğlu, Mehmet Bilgin, Kadir Sarıcalar, İlçe Başkanı Arif Yavuzer, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik  Kolları üyeleri, mahalle başkanları ve partililer katıldı.
ANTBLOGHBR / Mehmet BULUT







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder