5 Ocak 2013 Cumartesi

Av.MUSTAFA KÖSE’ “Siz merak etmeyin vatandaş aklıselim”

AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, Kepez’de TOKİ iddialarını sürdüren CHP İl Başkanı ve Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan’a cevap verdi. Köse, “Siz merak etmeyin vatandaşımız aklıselim. Vatandaşımız bizi, biz de vatandaşımızı anlıyoruz. CHP’ye oy veren seçmeni tenzih ederek söylüyorum; anlayamayan CHP’dir. Vatandaşın zekasına hakaret, CHP zihniyetine mahsustur” dedi.

Muhalefet partileri temsilcilerinin ortaya attığı, ‘Kepez’de TOKİ ve Kentsel Dönüşüm Projesi adıyla birilerine peşkeş çekildiği’ yönündeki asılsız iddialara, muhtarların da katıldığı toplantıda basına ve kamuoyuna belgeleriyle birlikte açıkladıklarını belirten AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, “Doğruluğu olmayan, asılsız iddialarla Kepezli vatandaşımızı yanıltmaya çalışanlar bir kez daha duvara tosladı. TOKİ’nin Kepez’de özel proje alanı talebini, kentsel dönüşüm ve peşkeş olarak niteleyenlere, bu süreçteki girişimlerimiz ve ilgililerle yaptığımız görüşmeler neticesinde bakanlığımızın iptal kararının yazılı olduğu belgelerle cevap verdik. Buna da, ‘zekaya hakaret’ dediler. Biz, vatandaşımızın zekasına güveniyoruz. Biz vatandaşımızı anlıyoruz, vatandaşımız da bizi gayet iyi anlıyor. Merak etmeyin vatandaşımız aklıselimdir. Bunu da sandıkta göstermektedir. Bunları anlayamayan CHP’dir” diye konuştu.

Vatandaşın zekasına hakaretin, CHP zihniyetine mahsus olduğunu ifade eden Köse, “CHP İl Başkanı ve milletvekilinin ‘Zekaya hakaret’ açıklamalarını görünce, ‘Türk milletinin yüzde 60’ı aptaldır’ diyen düşünceyi savunan CHP zihniyetini hatırladım. CHP’ye oy veren seçmeni tenzih ediyorum, CHP yöneticilerinin zihniyeti değil mi, seçim neticesinde seçmeni, vatandaşı suçlayan? Onlar değil mi, oy vermeyen seçmene bidon kafalı diyen? Kendini herkesten zeki zanneden CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı değil mi, ‘100 bin kişiye iş’, ‘bedava elektrik’ diyerek seçim kazandığı vaatlerini inkar eden? AK Parti iktidarı, AK Partili belediye başkanları, AK kadrolar, her zaman vaatlerini yerine getirmek için çalışmaktadır. AK Parti, her zaman memleketin hayrına, vatandaşın yararına hizmetlerin uygulayıcısıdır” dedi...HABER EKSPER / Mehmet BULUT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder