5 Ocak 2013 Cumartesi

ELMALI’DA BİRLİK VE BERABERLİK ÖRNEĞİ


AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, Elmalı Gençlik Kolları Teşkilatı tarafından düzenlenen Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Programı’nda gençler ve partililer ile bir araya geldi. İl Başkanı Köse, programa gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Elmalı İlçesi Esnaf Kefalet Kooperatifi Konferans Salonu’nda düzenlenen Birlik, Beraberlik Dayanışma Programı’na, İl Başkanı Av. Mustafa Köse, Elmalı Koordinatörü Enis Gönen, İlçe Başkanı Av. Ümit Öztekin, İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Bozdemir, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Coşkun, yönetim kurulu üyeleri, Finike ve Kepez Gençlik Kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile çoğunluğu gençler ve kadınlardan oluşan yaklaşık bin kişi katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Elmalı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Çoşkun, “Başbakanımız, AK Parti kurulduğu günden bu yana gençliğe önem verdi. İl Başkanımız Av. Mustafa Köse de, gençlik kolları kademesinden il başkanlığına ulaştığı siyaset hayatının yükseliş vizyonu ile gençlere örnek olmaktadır. Başbakanımız da siyasete gençlik kollarından başladığını ve gençliğe verilen önemi en güzel şekilde vurgulamaktadır” dedi.
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Bozdemir ise, çoşkulu kalabalığı bir arada görmekten çok mutlu olduğunu ifade etti. AK Parti Elmalı gençlik kollarına ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür eden Bozdemir, “Bugün burada olduğu gibi Antalya’nın her yerinde, her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacağız” diye konuştu.

Hakkıyla hizmet verebilmek
Partili gençlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, “Siyasetteki amacımız hizmettir. Milletvekilliği, belediye başkanlığı, il başkanlığı gibi makamlar gelip, geçicidir. Gün gelir biter. Önemli olan bu görevlerimizde bulunduğumuz süre içerisinde hakkıyla hizmet verebilmektir. Gençlik Kollarımız, Kadın Kollarımız ve tüm teşkilatlarımız ile birlikte halka hizmet etmek için buradayız. Çalışmaların en büyüğü de siz gençlere düşüyor. Teşkilat olarak birlik ve beraberliğimizi korumalıyız” dedi.

 AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, daha sonra beraberindeki partililer ve yaklaşık 250 genç ile birlikte kıraathaneleri ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet etti.ANT BLOG HBR / Mehmet BULUT





 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder