4 Ocak 2013 Cuma

EXPO KONSERİNDE DEMOKRASİ AYIBI

AK Parti Muratpaşa İlçe Teşkilatının organize ettiği EXPO 2016 konserinde demokrasiyle bağdaşmayan manzaralar ortaya çıktı. EXPO ile ilgili bilgi vermek için kürsüye çıkan İlçe Başkanı Ali Kıvrak protestolar ile karşılaştı. Konser dinlemeye geldiklerini belirten bazı izleyiciler Kıvrak’ın konuşma yapmaması yönünde protestolarda bulundu. Ne yapacağını şaşıran Kıvrak ise kürsüden inmeyi tercih ederek, konuşmasını sürdürmedi.

EXPO 2016 konserlerinin ilki demokrasiye uymayan şekilde protesto edildi. AK Parti Muratpaşa İlçe Teşkilatının organize ettiği EXPO 2016 konserinde izleyicilerden bazıları konuşma yapmak için kürsüye çıkan İlçe Başkanı Ali Kıvrak’ın konuşmasını protesto etti. Kıvrak’a, ‘Siyaset yapma, biz konser dinlemeye geldik’ şeklinde sert eleştiriler yapan topluluk konuşmaya izin vermeyerek, demokratik olmayan bir tutum sergiledi.
KIVRAK KÜRSÜDEN İNDİ
Siyaset yapmadığını, EXPO hakkında açıklama yapacağını belirten Kıvrak ise büyüyen tepkiler karşısında ne yapacağını bilemeyerek kürsüden indi. AK Partili Milletvekilleri Gökçen Enç ve Mevlüt Çavuşoğlu ise olay karşısında sakinliklerini koruyarak, konseri izledi. 
TAMYÜREK ESTİ,  GÜRLEDİ
AK Parti Büyükşehir Meclis Üyesi Murtaza Tamyürek ise tepki gösterenlere karşı partisini savundu. Tamyürek, Kıvrak’a kürsüye çıkarak EXPO’yu anlatmaya devam etmesini ısrar etse de Kıvrak oturmayı tercih etti. AK Parti Muratpaşa İlçe Teşkilatının düzenlediği organizasyonda, ev sahibinin konuşturulmak istenmemesi konseri izlemeye gelen diğer kişiler tarafından ise eleştiri yağmuruna tutuldu. Başta Tarım İl Müdürü Bedrullah Erçin, konserin EXPO konseri olduğunu hatırlatarak protestoculara açıklamalarda bulundu. 
SENFONİ RÜZGARI
Gergin geçen açılışın ardından sahne alan Devlet Senfoni Orkestrası ise müzik şöleni sundu..kaynak-. bizimantalya.com
ZÜBEYDE YILDIZ
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder