14 Ocak 2013 Pazartesi

AK PARTİ’DEN SEL BÖLGESİ ZİYARETİ


AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Mahir Boztepe ve partililer ile birlikte önceki gün aşırı yağış nedeniyle oluşan selin vurduğu Serik Çandır Beldesi’ni ziyaret etti.
İlk olarak Çandır Beldesi’ne giden AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ve beraberindekiler, uzun süren şiddetli yağış ve derenin taşması sonucu sel suları altında kalan seralarda incelemelerde bulunup, vatandaşlarla görüştüler. İl Başkanı Mustafa Köse, Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Mahir Boztepe, İl Yönetim Kurulu Üyesi Rıza Paksoy, Serik İlçe Başkanı Ragıp Okudan, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, meclis üyeleri, Tarım İlçe Müdürlüğü görevlileri ve Çandır Belediye Başkanı Ergüven Yılmaz ile birlikte Çandır beldesinde sel baskınından hasar gören seraların yanı sıra su baskınına maruz kalan ilkokul, ortaokul, aile hekimliği binası ve tarım merkezinde incelemelerde bulundu.
 Sel baskını nedeniyle seralarında hasar oluşan vatandaşlarla görüşen İl Başkanı Mustafa Köse, yetkililer ile telefon görüşmesi yaparak, hasar tespit çalışmalarının hızlı bir şekilde tamamlanmasını ve yasalar çerçevesinde vatandaşlara yardımcı olunmasını istedi. Uzun süreli şiddetli yağış sebebiyle Serik Çandır Beldesi ile Deniztepesi ve Yeşilyurt köylerinde 38 üreticiye ait domates, biber ve patlıcan ekili olan 343 dekar seranın yanı sıra 38 dekar meyve bahçesinin sel baskınından zarar gördüğü öğrenildi. Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Köse, yetkililerin sel baskınının hemen sonrasında hasar tespit çalışmasına başladığını belirterek, bundan sonra olabilecek sel baskınlarında daha fazla zarar yaşanmaması için ilgili kurumların gerekli tedbirleri alacağını ve milletvekilleriyle birlikte kendisinin de çalışmaların takipçisi olacağını söyledi.
İl Başkanı Mustafa Köse, Milletvekili Enç ve Kepez Belediye Başkanı Tütüncü ile partililer, Çandır’da kıraathanede vatandaşlarla yaptıkları durum değerlendirmesinden sonra Serik Merkez’de su baskını yaşanan Okutan Pasajı’nda bulunan esnafları ziyaret ettiler. Esnafa geçmiş olsun dileklerini ileten AK Parti heyeti, akşam saatlerinde ilçeden ayrıldı
HABER EKSPER / Mehmet BULUT





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder