24 Haziran 2011 Cuma

Tabancalı ziyaretçi


Alanya’da poşete koyduğu tabancayla hastaneye girmeye çalışan kişi, güvenlik görevlilerinin durumu fark etmesi üzerine tabancayı bırakarak kaçtı
Alınan bilgiye göre, Alanya Devlet Hastanesinde, yatan hastaların bulunduğu bölüme ziyaret saatinde gelen bir kişi, elindeki siyah poşetle içeri girmek istedi. Ancak poşeti kontrol eden özel güvenlik görevlisi, poşetteki tabancayı fark etti. Güvenlik görevlisinin tabancayı gördüğünü anlayan kişi koşarak hastaneden uzaklaştı. Özel güvenlik görevlisinin durumu hastane polisine bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Eşkal üzerinde araştırma başlatan polis, bir yandan da servislerde, uğradıkları silahlı ya da bıçaklı saldırılar sonucu yaralanan ve tedavileri süren hastaların bulunup bulunmadığının kaydını çıkardı. Hastanede bırakılan tabancada yapılan incelemede, seri numarasının silindiği ve şarjörünün dolu olduğu belirlendi. Zanlıyı yakalamak için çalışma başlatan polis, bir hastaya silahlı saldırı ihtimali üzerinde duruyor.

http://www.akdenizhaberci.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder