7 Haziran 2011 Salı

...Birbirlerine girdiler!


Lara Birlik Plajı’nda ihale edilen büfeler için Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen ile Lara Birlik Başkanı Erdem Armen meclis toplantısında birbirine girdi. Armen salondan çıkartıldı.


Armen kriz çıkartı

Lara Birlik Plajında 335 milyon TL’ye ihale edilen 3 büfenin ruhsatlandırma krizi devam ediyor. Muratpaşa Belediyesi’nin devam meclisinde CHP’liler birbirine girdi. Başkan Süleyman Evcilmen’in Lara Birlik Plajındaki büfeler konusu gündeme gelince, salon dışına çıkmaya davet ettiği Lara Birlik Başkanı Erdem Armen salondan çıkmamakta direnince, tartışmalar yaşandı. CHP’li Gürsel Karabayır ve Recep Tokgöz ise dışarı çıktı.

Başvuru reddedildi

Başkan Evcilmen ortam gerginleşince toplantıya beş dakika ara verdi. CHP’li Meclis üyesi Hüseyin Kazancı, Lara Birlik başkanı Erdem Armen’i zorla dışarı çıkmaya ikna etti. Büfelerin plajdaki yerlerine konulması ve ruhsatlandırılması Büyükşehir Belediyesi ile Muratpaşa Belediyesi arasında yetki tartışmaları yaşanmış ve Valilik yetkinin Muratpaşa’da olduğunu bildirmişti. Mecliste büfelerin ruhsatlandırılması bir kez daha reddedildi.
http://www.antalyaekspres.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder