7 Haziran 2011 Salı

..Samani dur durak bilmiyor


Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Antalya milletvekili adayı Hüseyin Samani, seçim gezilerini gün içerisinde ilçe ve beldelerde sürdürürken, akşamları ise mahalle toplantılarında vatandaşlarla bir araya geliyor.


Servisçiler Odası, Belediye-İş Sendikası ve Otelciler Odası’nı ziyaret eden AK Parti Antalya milletvekili adayı Hüseyin Samani, meslek oda temsilcileri ile görüştü. AK Parti Antalya milletvekili adayı Ahmet Şahin’in de eşlik ettiği ziyaretlerde adaylara başarılar dileyen oda başkanları, AK Parti hükümeti zamanında önemli işlere imza atıldığını söyledi.
Milli Egemenlik Caddesi’ndeki esnaf ziyaretinin ardından AK Parti Antalya milletvekili adayı Menderes Türel ve Gökçen Enç ile mahalle toplantılarına katılan Samani, daha sonra Yeşilova, Altıntaş ve Cihadiye’de vatandaşlarla bir araya geldi. Yeşilova Mahallesi’nde bir vatandaşın domates serasını gezen Samani, “Ben hem siyasetçi, hem de ziraat mühendisiyim. Ben de sizin gibi çiftçiyim. En çok köylü üzerinden manevra yapmaya çalışıyorlar ancak yanılıyorlar. Seçim çalışmalarında çiftçiler yine ısrarla AK Parti’nin iktidara gelmesini istiyor. Biliyorlar ki, AK Parti istikrar ve güven ortamı sağlıyor” diye konuştu.
http://www.akdenizhaberci.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder