1 Haziran 2011 Çarşamba

..SAMANİ Sorunları elele çözeceğiz


Aksu’nun Dumanlar, Güroluk ve Kurşunlu Köyleri’nde mahalle toplantılarına katılan Samani, kendisinin de Aksulu olduğunu hatırlatarak, “Önümüzdeki dönemde birlikte hareket ederek, sorunları elele çözeceğiz” dedi.

Aksu Çayı Projesi

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Hüseyin Samani, Aksu’yu adım adım gezmeye devam ediyor. Aksu’nun Dumanlar, Güloluk ve Kurşunlu Köyleri’nde mahalle toplantılarına katılan Samani, AK Parti’nin bölgeye yönelik yatırım projeleri olduğunu söyleyerek “Bende Aksulu bir hemşerinizim. Önümüzdeki dönemde birlikte hareket ederek bölgenin birçok sorununu çözebiliriz. Ayrıca bölge için düşünülen önemli projeler var. Bunlardan biri Aksu Çayı Projesi. Bölgenin tamamını etkileyecek olan Aksu Çayı Projesi bölgeye adeta hayat verecek. Ayrıca bir diğer önemli projesi 2016 Expo Fuarı, Aksu ve Antalya ve Türkiye’nin tanıtılmasında büyük katkı sağlayacak” dedi.



CHP’ye 2B eleştirisi

Vatandaşların 2B sorununa ilişkin sorularını yanıtlayan Samani, parti olarak Meclis’ten geçirilen, iki kişi arasındaki anlaşmazlıklarda 10 yıl olan zaman aşımını örnek gösterip, devlet ile vatandaş arasındaki sürenin de 10 yıl olması için yasa çıkarttıklarını anlattı. Yargıtay 21. Dairesi’nin bu kararı iptal ettiğini belirten Samani, daha sonra yine böyle bir girişimde bulunduklarını ve bu sefer de CHP’nin Anayasa Mahkemesine kararın iptali için başvurduğunu söyledi. Elindeki belgeyi vatandaşlara gösteren Samani, “CHP, 2B ile ilgili olarak milletin yanında başka, mecliste başka konuşuyor” dedi. Şu anda arazilerin tespit çalışmasının yüzde 95’inin tamamlandığını belirten Samani, “Bu çalışma tam olarak bitmediği için bu sorununu çözdük diyemiyoruz. Ama seçimden sonra yine tek başına iktidara gelerek çalışmalara devam edeceğiz” diye konuştu.

http://www.akdenizhaberci.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder