29 Haziran 2011 Çarşamba

- 14 yaşındaki kıza tacizde 2. dalga


Gazipaşa’da, on dört yaşındaki bir kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen iki kişinin tutuklanmasının ardından 7 kişi daha gözaltına alındı.
İlçede geçen cumartesi günü S.B. adlı kız öğrenciye cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla banka müdürü C.G. ve emlakçı S.C.'nin tutuklanmasının ardından polisler önceki gece 7 kişiyi daha gözaltına aldı. Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Kurt'un yürüttüğü soruşturma kapsamında polis, Gazipaşa ve Alanya ilçelerinde operasyon yaptı. Operasyonda, 42 yaşındaki R.S, Gazi Mahallesi Muhtarı 37 yaşındaki Ş.L, market işletmecisi 30 yaşındaki C.Y., 40 yaşındaki B.A.Ş., 31 yaşındaki H.K, 25 yaşındaki S.Y. ve H.C.E (17) gözaltına alındı. Şüphelilerden muhtar Ş.L. ve H.C.E. dışındaki beş kişi Gazipaşa Adalet Sarayına getirilerek sorguya alındı.

Olay nasıl gelişti?
S.B'ye cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 12 şüpheli, Antalya İl Jandarma Komutanlığı görevlilerince 25 Haziran'da Gazipaşa'da gözaltına alındı. Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Kurt'un bizzat yürüttüğü soruşturmada 12 şüpheliden emlakçı S.C., banka müdürü C.G., yerel gazete sahibi Y.K., işadamı A.B. ve H.S. tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulundukları gerekçesiyle banka müdürü C.G ve emlakçı S.C.'yi tutukladı. Diğer üç şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
http://www.akdenizmanset.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder