19 Haziran 2011 Pazar

Mustafa Köse verdiği sözü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi


Antalya'da büyük bir seçim zaferine imza atan AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, 4 ay önce il başkanlığına atanırken Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği sözü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Asıl hedeflerinin, 3 yıl sonraki yerel seçimler olduğunu ifade eden Mustafa Köse, Büyükşehir'i CHP'li Mustafa Akaydın'dan aldığımız gün parti binası önünde davul zurna eşliğinde oynayacağım. dedi.

Antalya'da yüzde 40'a yakın oy alarak 6 milletvekili çıkaran ve CHP'ye 6 puan fark atarak sahillerdeki algıyı değiştiren AK Parti'nin Antalya İl Başkanı Mustafa Köse Cihan'a konuştu. Yaklaşık 4 ay önce Başbakan Erdoğan'ın elinden il başkanlığı mazbatasını alırken yaşadıkları diyaloğu anlatan Başkan Köse, Orada Başbakanımız, başka illerin başkanlarından başka başka istekleri olmuştu, ancak bizden Antalya'da birinci parti olma sözü istemişti. Biz de elimizden gelen bütün gayreti göstereceğimize dair söz vermiştik. Şimdi Başbakanımıza verdiğimiz sözü yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. diye konuştu.
Gönüllülerden, teşkilat mensuplarına, adaylardan, belediye başkanlarına kadar tek vücut halinde çalışıldığını ve bunun neticesinde başarının yakalandığını dile getiren Başkan Mustafa Köse, bundan sonra vatandaşların seçim çalışmaları sürecinde dile getirdikleri sorunların çözümü için milletvekilleri ile birlikte Ankara'da ciddi kulis ve takipler yaparak Antalya'ya hizmet için çalışacaklarını kaydetti. Başkan Köse, yeni hedeflerinden birinin de 2009'da CHP ve diğer partilere kaptırılan belediyelerin AK Partili başkanlar tarafından yeniden yönetilmesi için çalışmak olduğunu vurguladı. 12 Haziran akşamı seçim sonuçları şekillenince AK Parti il binası önünde kutlamalar yapıldığını hatırlatan Köse şöyle konuştu:
Kutlamalar sırasında arkadaşlar beni de aralarına çağırdılar, illaki sizi oynatacağız dediler. Ben oynamadım, ısrar ettiler yine oynamadım. Orada arkadaşlara şöyle demiştim Büyükşehir'i CHP'den alınca davul zurna eşliğinde oynayacağım. Bu sözüm aynen geçerlidir. Şimdi hedefimiz yerel seçimler. Bunun için şimdiden çalışmaya başlayacağız.

ANTALYA CHP'NİN KALESİDİR ALGISINI YIKTIK
Seçim akşamı ilk sonuçlar açıklandığında, yaşadığı duyguları da aktaran Başkan Mustafa Köse, 'Antalya CHP'nin kalesidir' algısını da yıkmış olmanın mutluluğu içinde olduklarını ifade etti. Köse, seçim akşamı yaşadıklarını şöyle anlattı: İlk sonuçları Cihan Haber Ajansı'ndan almaya başladığımızda, bir şeyi çok isteyip de bu gerçekleşince buna inanamamanın ruh hali vardı. Çok duygulandık. Sahada bu teveccühü görüyorduk ama bunun sandığa yansıyıp yansımayacağını merak ediyorduk. Uzun zamandır böyle bir sevinci yaşadığımı hatırlamıyorum. En çok da sağa sola gittiğimizde bize hep 'Kardeşim siz Antalyalılar bu kadar hizmete rağmen gittiniz belediyeyi CHP zihniyetine teslim ettiniz, söyleminden kurtulduğumuz için seviniyorum.

ANTALYA'YA EN AZ İKİ BAKANLIK BEKLİYORUZ
Antalya'dan seçilen veya seçilmeyen bütün adayların çok kapasiteli ve bakanlık yapacak düzeyde olduklarını dile getiren Başkan Mustafa Köse, Antalya için en az 2 bakanlık beklediğini vurguladı. Bakanlık görev takdirinin Başbakan Erdoğan'da olduğunu hatırlatan Köse, Ben Antalya için çok ümitliyim, seçilen bütün arkadaşlarımız bakanlık yapacak kapasitede. diye konuştu.
http://www.bizimantalya.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder