16 Haziran 2011 Perşembe

Bayraktar; Bu Millete Hizmet Etmek Bizim Temel Hedefimizdir


AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, önümüzdeki yerel seçimlerde de milletin kendine hizmet etmeyi şiar edinmiş ekibe daha güçlü bir şekilde yol vereceğini belirterek, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ın yakmış olduğu hizmet meşalesidir. Bu milletin geleceğini aydınlatacak olan meşaledir. Bu millete hizmet etmekte bizim temel hedefimizdir dedi.

Halkımızın ‘Seçim geldi, sizler geldiniz’ söylemleri ile karşılaşmadık

Seçim sürecinde Kepez ilçe olarak hiçbir sürtüşmeye girmediklerini belirten Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, “Bütün çalışma arkadaşlarımızı ve seçmenlerimize teşekkür ediyorum. Güzel bir çalışma neticesinde halkın teveccühü ile karşılaştık. Kepez ilçe teşkilatı olarak sadece seçim döneminde çalışma yapmadık. Biz bugün olduğu gibi bundan önceki seçimlerde de hemen seçimin akabinde halkımız ile bütünleşme noktasında hiçbir zaman seçim bitti, işimiz bitti diye düşünmedik. Seçimin akabinde her zaman halkımız ile iç içe olduk. Halkımız ile beraber olduk. Muhtarlarımız ve mahalle başkanlarımız ile halkımızın sıkıntılarını, problemlerini dinledik. Halkımızın mutluluklarını paylaştık. Halkımızın iyi gününde de kötü gününde de yanlarında olduk. Seçimlerde biz vatandaşlarımızın ayağına gittiğimiz zaman ‘Seçim geldi, sizler geldiniz’ söylemleri ile karşılaşmadık. 60 mahalle ve 6 köyümüzün tamamında gitmeye yüzümüz vardı. Çünkü biz seçimlerden önce ilgili mahalle, köy ve muhtarımızı ziyaret ettik. Biz sadece seçim için gitmediğimizi halkımız ve muhtarımız biliyordu. Bunun rahatlığı ile beraber 60 mahalle ve 6 köyümüzde yapmış olduğumuz geniş katılımlı toplantılarda halkımızın coşkusu heyecanı her toplantıdan sonraki partimize olan teveccüh bizim yorgunluğumuzu almıştır. Biz sadece seçim için ya da seçimde netice almak için halkla bütünleşmenin doğru olmadığını, her zaman ve her zaman halkımız ile beraber olunması doğru olanıdır” dedi



Başbakanımızın yaktığı meşale hizmet meşalesidir

Uyumlu çalışmanın neticesinde başarının ortaya çıkacağını belirten Bayraktar, “Bir ilçede kazanılmış bir Belediye Başkanı varsa belediye başkanının yapmış olduğu hizmetler ve teşkilat ile uyumu önemlidir. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye halkımıza ve Kepezimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Nerede bir uyum varsa orada başarı olur. Halkımızın bize vermiş olduğu destek hizmet olarak geriye dönecektir. Belediye Başkanımız teşkilatımız ile el ele, gönül gönüle vererek İl Başkanlığımızın koordinatörlüğünde Kepez İlçemize ve Antalya’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Halkımız gelecek yerel seçimlerde de halkımız kendine hizmet etmeyi şiar edinmiş ekibe daha güçlü bir şekilde yol verecektir. Bu görevi halkımızdan talep etmemiz için hizmet etmeliyiz. Başarı çalışmak ile olur. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yakmış olduğu hizmet meşalesidir. Bu milletin geleceğini aydınlatacak olan meşaledir. Bu millete hizmet etmekte bizim temel hedefimizdir. AK Parti’ye oy versin ya da vermesin bütün halkımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
http://myantalya.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder