22 Mayıs 2011 Pazar

..Türel'e Davullu Zurnalı Karşılama


AK Parti Antalya Milletvekili adayı Menderes Türel, "Şimdi 2B sorununu biz çözeriz diyenler, 2B'yi, Anayasa Mahkemesine götürerek, yeniden sorun yapanlardır'' dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Menderes Türel, "Şimdi 2B sorununu biz çözeriz diyenler, 2B'yi, Anayasa Mahkemesine götürerek, yeniden sorun yapanlardır'' dedi.
AK Parti Antalya Milletvekili adayı Menderes Türel, Seçim çalışmalarını Serik'in köylerini gezerek sürdürdü. Gittiği köylerde, davullu zurnalı ve kurban kesilerek karşılanan Menderes Türel'e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Türel bu köylerde yaptığı konuşmalarda, ağırlıklı olarak demokrasi ve 2B konusuna değindi. AK Parti Milletvekili adayı Menderesi Türel, "AK Parti hükümeti 2B ile çalışmalarını sürdürmektedir. Ülkede 2B durumundaki arazilerde yapılan ölçümlerin yüzde 90'a yakını tamamlandı. 12 Hazirana kadar da kalan kısmı tamamlanacak ve seçimlerden sonra bu konu çözecektir. Ne var ki, AK Parti 2B'yi 7 yıl önce çözmüştü. CHP o dönemde 'Orman arazilerini vatandaşa peşkeş çekiyorlar' diyerek, önce TBMM'de engellemeye çalıştı. AK Parti hükümetinin TBMM'de yasallaştırdığı 2B'yi, o dönem CHP Genel Başkanı olan Deniz Baykal ve arkadaşları, Anayasa Mahkemesine götürerek iptal ettirdiler. Şimdi de çıkmışlar, 2B'yi biz çözeriz diyorlar. Keşke bugün meydanlarda söylediklerini unutmasalar da, bu konunun çözümünde yardımcı olsalar, o bile bize yeter'' dedi.
KILIÇDAROĞLU, VATANDAŞLA KAYNAK YAPIYOR
CHP'nin seçim beyanında her aileye 600 lira vaat etmesini de eleştiren Türel, ''Bunlar, sürekli bir şeyler vaat ediyorlar. Her aileye 600 lira vereceklerini söylüyorlar. Çalışanın 700 küsur lira ücret aldığı bir dönemde, sen çalışmadan 600 lira vereceksin. Birileri bir ay boyunca sabahtan akşama kadar alın teri dökecek ve 700 küsur lira ücret alacak, birileri de ayda bir kere çarşıya çıkıp, çalışmadan 600 lira alacak. Bu revamı? Hak mı adalet mi? CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na bunu hangi kaynaktan yapacaksınız diye sorulduğunda, Kaynak Kemal diyor. Kılıçdaroğlu aslında oy çalmak için vatandaşla kaynak yapıyor'' diye konuştu.
Türel, 12 Haziran seçimlerinin sadece iktidar ve muhalefeti belirlemeyeceğini, Türk demokrasi açısından çok önemli olduğunu ifade ederek, Seriklilerin demokrasinin gelişmesinde her zaman öncülük ettiğini kaydetti.
Türel, seçim çalışmaları için gittiği Eskiyörük köyünde, gözleme ve ayran ikram edilirken, Zırlankaya köyünde de çifte davul zurna ile karşılandı. Türel, akşam saatlerinde gidebildiği Sarıabalılar köyünde ise, kurban kesilerek ve dua okunarak karşılandı.
Türel'e Davullu Zurnalı Karşılama başlıklı ve AK Parti Antalya Milletvekili adayı Menderes Türel, "Şimdi 2B sorununu biz çözeriz diyenler, 2B'yi, Anayasa Mahkemesine götürerek, yeniden sorun yapanlardır'' dedi. özetli haberi okudunuz.
http://www.haberoku.net
Kaynak: medya73.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder