19 Mayıs 2011 Perşembe

..Miting gibi toplantı


Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Başkanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ve AK Parti Milletvekili Adayı Hüseyin Samani, Erenköy mahalle muhtarlığı önünde mahalle sakinleri ile bir araya geldi
Samani, “Biliyorum, ülkemizde birçok alanda sorunlar var. Bu bölgenin en büyük sorunlarından birisi 2B, mülkiyet sorunlarıdır. ‘2B yasasını çıkaracağız’ diye, ilk dönemimizde birinci çıraklık dönemimizde söz verdik. Sizlerin huzurunda ne söz vermişsek, meclise gittiğimiz zaman değişmedik. Karakolda farklı söyleyip mahkemeye çıkınca farklı söylemedik. 2B yasasını çıkardık, ancak milletin huzurunda söz verenler meclise gittikleri zaman o sözlerinin arkasında durmadılar. CHP, 2B’yi Anayasa Mahkemesine götürdü ve iptal ettirdi. O gün iptal ettirenler, 2B konusunda samimi davranmayanlar tekrar (biz 2B konusunda geçmiş dönemde size söz vermiştik, sözümüzü tutamadık, sözümüzün arkasında durmadık tam tersini yaptık. Bir daha bize destek verin belki bu kez dediğimizi yaparız) demeye getiriyorlar” dedi.

Milliyetçi geçinenler aleyhime oy kullandılar
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye ilginin arttığını belirten Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Başkanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, “79 yıllık Türkiye Cumhuriyeti yasasında Özürlü yasası yok. Bugüne kadar bu yasa çıkarılmamış. Bir özürlüye devlet sahip çıkmıyorsa, onu annesine, babasına, kardeşine mi emanet edeceğiz? Onlara bir şey olduğu zaman kim sahip çıkacak? Bütün özürlüler bugün devletin güvencesi altındadır. Bugün tüm özürlü çocuklarımızın eğitimi için devlet, özel müesseseler veya evde, devlet para vererek bunların hepsini karşılıyor. Devlet kendi insanına sahip çıkacak. Devletin görevi budur. Devletin görevi fabrika işletmek değil, devlet fabrika yaparsa orada istihdam yaratacağım der ama onun 10 kat fazlası devlet zarar eder onu da milletten yine çıkarır. Açıkları kapatmak için para basar, Türkiye Cumhuriyeti’nde hep böyle olmuştur. AKPM seçimlerinde Milliyetçi, Halkçı, Cumhuriyetçi geçinen milletvekilleri birleştiler, bazıları yöneticilerinin talimatı ile benim aleyhime oy kullandılar. Burada benim şahsım önemli değil, ilk defa bir Türk başkan seçiliyor. Rahmetli Türkeş fırsat bulsa çıkar, onun boğazına yapışırdı” diye konuştu.
http://www.akdenizmanset.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder