17 Mayıs 2011 Salı

...Amacımız halka hizmet..


Kepez ve Muratpaşa’da çeşitli ziyaretlerde bulunan AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Gökçen Enç ve Osman Akman, amaçlarının halka hizmet etmek olduğunu belirterek, AK Parti’nin ulaşımda yaptığı icraatları anlattı .
Yükleniyor. Lütfen, bekleyin...


Kepez ve Muratpaşa’da çeşitli ziyaretlerde bulunan AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Gökçen Enç ve Osman Akman, amaçlarının halka hizmet etmek olduğunu belirterek, AK Parti’nin ulaşımda yaptığı icraatları anlattı .
Sıcak ilgi gösterdiler
Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Gökçen Enç ve Osman Akman, Kepez ve Muratpaşa’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Esnafla sohbet eden ve AK Parti’nin yerelde ve genelde Antalya’ya yaptığı hizmetleri anlatan adaylar, istikrarın sürmesi ve AK Parti’nin 12 Haziran seçimlerinde yeniden iktidar olması gerektiğini söyleyerek vatandaşlardan destek istedi. Kepezli vatandaşlarla yakından ilgilenen, sıkıntılarını soran Enç’e, vatandaşlar da sıcak ilgi gösterdi.

Ustalık dönemi
Vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Enç, AK Parti’nin 8,5 yılda laf değil, icraat yaptığını, 12 Haziran seçimleriyle birlikte ustalık döneminin başlayacağını ve 2023 hedefi için çalışacaklarını belirtti. Çaybaşı Mahalle Muhtarlığı’na ziyarette bulunan AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Osman Akman, ardından Muratpaşa esnafıyla bir araya geldi. Esnaf gezisi sırasında bir otobüs firmasını ziyaret eden Akman, Türkiye’yi baştanbaşa bölünmüş yollarla kuşattıklarını söyledi.

7 milyar lire tasarruf
Akman, “Cumhuriyet’in ilanından 2002 yılına kadar toplam 6 bin kilometre bölünmüş yol yapılmışken, 2002 yılından 2011’e kadar 13 bin 500 kilometre yeni bölünmüş yol yaptık. 80 yılda yapılan yolun 2,5 kat fazlasını 8,5 yılda yaptık. 2002 yılına kadar sadece 6 il bölünmüş yolla birbirine bağlıyken, AK Parti iktidarıyla birlikte 74 il bölünmüş yollarla birbirine bağlandı. Hedefimiz 2012 sonunda toplam 22 bin 500 km bölünmüş yola ulaşmak. Yeni yaptığımız bölünmüş yollar sayesinde yıllık seyahat süresinde 155 milyon saat kısalma gerçekleştirdik. 658 milyon litre yakıt tasarrufu sağladık. Bu sayede, ekonomimizin yılda 7 milyar TL tasarruf etmesini sağladık” dedi.
http://www.akdenizmanset.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder