28 Mayıs 2011 Cumartesi

Bakan Gönül'den 5 yıldızlı otele Mavi Bayrak


Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Antalya'nın Manavgat ilçesi Kızılot beldesindeki beş yıldızlı bir otele Mavi Bayrak teslim etti.


Seçim çalışmalarını Manavgat'ta sürdüren Bakan Gönül, turizm beldeleri Side ve Kızılot'ta temel atma ve Mavi Bayrak törenlerine katıldı. Bakan Vecdi Gönül, ilk olarak Side Belediyesi'nin iki katının kaba inşaatı bitirilmiş olan hizmet binasının temel atma törenine katıldı. Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ile AK Parti Antalya milletvekili adayı Menderes Türel, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Sururi Çorabatır,

Manavgat Ticat ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Şükrü Vural'ın da yer aldığı temel atma töreninin ardından Manavgat'a geçerek, Küçük Şelale'de kermesi gezen Bakan Gönül ve beraberindekiler, Kızılot beldesinde bulunan beş Yıldızlı Club Felicia Village Hotel'in Mavi Bayrak teslim törenine katıldı.

Burada konuşan Bakan Gönül, Türk turizminin yaşı itibariyle çok eskilere gitmediğini belirtti. Gönül, "Ben buradan turizme yatırım yapan turizmcilerimizi cesaretlerinden dolayı kutluyorum. Bugün burada turizmin olmazsa olmazlarından birisi olan Mavi Bayrak için toplanmış bulunuyoruz. Bu durum turizmdeki kalitemizin arttığının göstergesidir. Otelimizi ve çalışanlarını kutluyorum" dedi.

Bakan Vecdi Gönül tarafından otel yetkililerine 2011 yılı bayrağı teslim edildi. Ardından pasta kesilerek, Mavi Bayrak göndere çekildi.
http://www.akdenizhaberci.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder