28 Mayıs 2011 Cumartesi

Muhalefet şu anda tepeden basmak,aşağıdan çekmekle meşgul


AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, ''AK Parti 2001-2002 senesinde önceki siyasi partilerinin ileri düşüncelerinin hepsini toparladı, vizyon haline getirdi ve uygulamaya koydu.

Diğer partilerde ise artık eski statükocular kalıverdi. Şimdi de birbirlerini yiyorlar. Ne yapsak da içimizden bir ilerici düşünce çıkarsak diyorlar ama birbirlerini şu anda tepeden basmak, aşağıdan çekmekle meşguller'' dedi.
Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, İbradı ve Akseki ilçeleri ile köylerini ziyaret etti. Sadık Badak, İbradı ve Akseki Kaymakamlıklarını ziyaret ederek, İbradı ve Akseki'nin köylerini gezdi, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.
Gündoğmuş, İbradı ve Akseki ilçelerinin nüfusunu 5 bine yükseltmek ve öncelikle gelir altyapısını sağlamak için çaba gösterdiğini belirten Badak, şunları söyledi:
''Benim burada bir çabam var. Gündoğmuş, Akseki, İbradı ilçelerinin nüfusunu 5 bine yükseltecek gelir altyapısı sağlamak. Buraya para değil, iş dağıtmak lazım. Burada yapılabilecek işler badem, ceviz, defne, kestane, ardıç ağaçlarıdır. Tabii çiftçilerimizin de sahip çıkması lazım. Çevre Orman Bakanlığı bu proje için 550 milyar harcadı. Bu paranın içerisinde personel giderleri yok. Türkiye'deki tüm ceviz fidanlarını Hakkâri'den Edirne'ye kadar topladık. Gelecek sene ve ondan sonraki seneler bir daha toplayacağız. Ondan sonrası ise Aksekililere kalmış.''
Esnaf ziyareti sırasında CHP İlçe Başkanı Önder Çalık ile bir süre sohbet eden Badak, CHP ve geçmişte iktidar olmuş diğer partilerin eksik yanlarını eleştirip, AK Parti'nin farkını ve başarısındaki sırları anlattı.
Badak sözlerini şöyle sürdürdü:
''Siyasi partiler o yıllarda iktidara geldiklerinde kendi içlerindeki muhafazakârlar ile ilerici düşünce sahipleri arasında bizim dediğimiz olsun gibi iç çekişmeler oldu. O zamanın Başbakanları Tansu Çiller, Bülent Ecevit, Necmettin Erbakan, Alparslan Türkeş bunlardan bir kısmını yapabildi, bir kısmını ise yapamadı. Bürokrasi engelledi, hantal yargı engelledi. AK Parti 2001-2002 öncesi siyasi partilerinin ileri düşüncelerinin hepsini toparladı, vizyon haline getirdi ve uygulamaya koydu. Vatandaşımızın yüzde 50'si bu gelişimin arkasında. Diğer partilerde ise artık eski statükocular kalıverdi. Bugün muhalefetin çektiği sıkıntı bu, hepsi statükocu. İçlerinde ilerici, gelişmeci kalmadı. Şimdi de birbirlerini yiyorlar. Ne yapsak da içimizden bir ilerici düşünce çıkarsak diyorlar ama birbirlerini şu anda tepeden basmak, aşağıdan çekmekle meşguller.''
http://www.akdenizhaberci.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder