22 Mayıs 2011 Pazar

Enç : "Kadınlara sorumluluk verilmeli"


Seçimlerde vatandaşın teraziyi ortadan tutarak sağduyulu karar vereceğine inandığını dile getiren AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Gökçen Enç,Evi idare eden dişi kuşlar, siyaseti de çok iyi idare eder. Yeter ki, kadına sorumluluk verilsin dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Gökçen Enç, Kırcami ve Portakal Çiçeği caddesi üzerinde bulunan esnafları tek tek ziyaret ederek sorunlarını dinledi. AK belediyeciliği özlediklerini ifade eden mahalle sakinleri, 12 Haziran seçimlerinde oylarını AK Parti'ye vererek istikrarın devam etmesini istediklerini ifade etti. Hizmetleri gördüklerini ve takdir ettiklerini dile getiren vatandaşlar Enç ile sohbet etti. Yağan yağmura rağmen esnaf ziyaretlerine ara vermeyen Enç, “'Beraber yürüdük bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda” dedi.
Hedefimiz Antalya'da birinci parti olmak
Esnaf ziyaretinin ardından AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Hüseyin Samani ile birlikte Güvenlik Mahallesi'nde toplantıya katılan Enç, burada da mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Antalya'da seçilebilecek sırada olan tek bayan adayın kendisi olduğunu ifade eden Enç, hedeflerinin Antalya'da birinci parti olmak olduğunu söyledi. “Esnaf gezilerinde Antalya'nın bizi özlediğini görüyorum” diyen Enç, açık ara 12 Haziran seçimlerinin galibi olacağız. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen 15 Mayıs mitingi Antalya tarihinin en büyük mitingi oldu. Mitingdeki coşkunun dalga dalga yayılarak sandıktan çıkan sonuçlarla Antalya ve ülkemiz kazanacaktır” diye konuştu.
Sizlerin içinden birisiyiz
Seçimlerde vatandaşın teraziyi ortadan tutarak sağduyulu karar vereceğine inandığını dile getiren Enç, “Çalışmalar sırasında kadınlara çok iş düşmektedir. Evi idare eden dişi kuşlar, siyaseti de çok iyi idare eder. Yeter ki, kadına sorumluluk verilsin. AK Parti gücünü milletten alan bir partidir. Biz sizlerin içinizden birisiyiz, seçim sonrasında da yine içinizde olacağız” dedi. Yaptıklarının yapacaklarının bir göstergesi olduğunu belirten Samani ise, muhalefetin iş yerine boş vaatleri sıraladığını vurguladı. Samani, “Eskiden öğrenciler çalışmayınca veya kendilerine verilen ödevi yapmayınca sınıfta kalırdı. Şimdi ise 'Hoca' sınıfta kaldı” dedi.

http://myantalya.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder