15 Mayıs 2011 Pazar

..GÖVDE GÖSTERİSİ


AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin mitinginde yaklaşık 55 bin kişiye hitap etti. Antalya tarihinin en coşkulu mitingi Erdoğan’a moral verdi.


Antalya çok önemli

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçim kampanyası çerçevesinde Uşak’tan sonra geldiği Antalya'da yaklaşık 55 bin kişinin katıldığı coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Kendisi için Antalya’nın çok önemli olduğunu belirten Başbakan Erdoğan, “Çünkü Antalya bizim dünyaya açılan penceremiz. 8, 5 yıl boyunca Antalya'nın her meselesiyle çok yakından ilgilendim. 8, 5 yıl boyunca eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, ulaşımdan turizme tüm alt yapısıyla, Antalya'nın her derdi bizim derdimiz oldu” dedi.

Biz kimseye küsmedik

Ankara ve İstanbul'dan sonra en fazla uğradığı ilin Antalya olduğunu ve 41 kere geldiğini vurgulayan Erdoğan, “29 Mart seçimlerinin sonra Başbakan Antalya'ya küsecek dediler. Bunu söyleyenler bugün mahcup oldu. Sadece bugün mitingin ardından onlarca yatırımı Antalya'ya kazandırıyoruz. Yani elimiz boş gelmedik. Biz bu ülkede hiçbir şehre küsmeyiz. Biz 780 bin kilometrekarenin partisiyiz. Biz 74 milyonun partisiyiz. Biz de kırılmak, küsmek, darılmak yok. Çünkü bulunduğumuz makam öyle bir makam değil” diye konuştu.
http://www.antalyaekspres.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder