16 Mayıs 2011 Pazartesi

...Güçlü bir ülkeyiz


Parti milletvekili adayları Hüseyin Samani “Şimdi ise, İMF borcunu 22,5 milyar dolardan 5milyar dolara düşürmüş İMF ile anlaşma yapmamış itibarlı bir Türkiye var” dedi.
Seçilebilecek yerdeyim
AK Parti milletvekili adayları Hüseyin Samani ve Gökçen Enç, seçim çalışmaları kapsamında Kaş ve Demre ilçelerinde esnafını ziyaret etti. İlk olarak, Kaş ilçesinin Gömbe beldesini ziyaret eden AK Partili adaylar burada halka seslendi. Burada konuşma yapan ve 7 yıldır AK Partide siyaset yaptığını belirten Gökçen Enç, “Ben 6. Sıra milletvekili adayıyım ve eski kadın kolları il başkanıyım. Kadına değer verdiğini iddia eden, her söyleminde kadını ön plana çıkarttığını iddia eden siyasi partilerde maalesef seçilebilecek sırada bir bayan aday yok. Bir partide 7. Sırada, diğer partide ise, 8. Sırada kadın milletvekili adayı karşımıza çıkıyor. Ancak, AK Parti’de bu durum tam tersi. Seçilebilecek noktadayım. Seçildiğim takdirde öncelikle kadınlarımızın sorunlarını mecliste çözmek için çalışmalar yapacağım.” dedi.

Samani’nin sözleri
2002 yılından bu yana ekonomi alanındaki gelişmeleri anlatan Samani, “Dünyada itibarı olmayan 6 sıfırlı bir paramız vardı. 6 sıfırı kimse atmaya cesaret edemiyordu. Ekonomi alt üst olur diyordu. Şimdi 6 sıfır atılmış itibarlı bir paramız var. Bundan 8 buçuk yıl önce İMF kapısında bekleyen, onunla anlaşmak için uğraşan, onun kapısında bekleyen bir Türkiye vardı. Şimdi ise, İMF borcunu 22,5 milyar dolardan 5milyar dolara düşürmüş İMF ile anlaşma yapmamış itibarlı bir Türkiye var” diye konuştu.
http://www.akdenizmanset.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder