17 Mayıs 2011 Salı

...AKP’li Köse’den Antalya’ya teşekkür


AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, 15 Mayıs Pazar günü Kepez Kapalı Spor Salonu yanında gerçekleştirilen Antalya Mitingine katılımları dolayısıyla Antalya halkına teşekkür etti.
AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, 15 Mayıs Pazar günü Kepez Kapalı Spor Salonu yanında gerçekleştirilen Antalya Mitingi’ne katılımları dolayısıyla Antalya halkına teşekkür etti. Mitingin, Antalya tarihinin en kalabalık, en coşkulu mitingi olduğunu belirten Köse, “Antalyalı hemşehrilerimizin Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a duyduğu sevginin, coşkuya dönüştüğü bir tabloyu görmek bizleri son derece mutlu etti. İlçelerimizden, beldelerimizden, köylerimizden, mahallelerimizden gelerek mitingimize katılan Antalyalı hemşehrilerimize ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti’nin kurulduğu günden itibaren ‘İnsana Hizmet’ anlayışı ile görev yaptığını belirten Köse, “AK Parti kadroları, 8.5 yıldır Antalya için, Türkiye için, Türkiye’nin dünyadaki itibarı için çalıştı. Biz, hizmet üreterek yolumuza devam ettik. Hizmetlerimiz ve icraatlarımız ortada. Antalyalı hemşehrilerimiz ve milletimiz iktidarımız döneminde yapılan hizmetleri görüp, takdir ediyor. Bu bize yetiyor. Bu süreçte muhalefet ise, iftira ve karalama kampanyaları ile ‘Çamur at izi kalsın’ anlayışıyla hareket edip, iktidara karşı türlü entrikalar devreye sokuyor. Ama hepsi nafile” diye konuştu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Antalya mitinginden mutlu ayrıldığını belirten İl Başkanı Mustafa Köse sözlerini şöyle sürdürdü; “Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, şimdiye kadar Antalya’da düzenlenen en kalabalık miting olması dolayısıyla özel ilgi duyduğu Antalyamızdan mutlu ayrıldı. Mitingin ardından gerçekleştirilen Toplu Açılış töreninde de Antalyamızın çeşitli yerlerinde hizmete sokulan tesislerin açılışını yaparak Antalyalı hemşehrilerimize güzel hediyeler bıraktı” dedi.
Pazar günü gerçekleştirilen mitingin, Antalyalıların AK Partiye gösterdiği teveccühün göstergesi olduğunu ifade eden Köse, “12 Haziran’da sandıktan birinci parti olarak çıkacağız. Biz 8.5 yıldır sadece hizmet ürettik. Yapacağımız daha çok işler var. İstikrarın sürmesi, Antalya’nın büyümesi için yolumuza devam edeceğiz. Başbakanımızın şehrimizde gerçekleştirdiği miting ve açılışların ardından muhalefet partileri ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından koparılan gürültü ise, ‘Boş teneke çok ses çıkarır’ atasözünde karşılığını buluyor” diye konuştu. ....
http://www.guneyhaberci.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder