8 Mayıs 2011 Pazar

...Samani CHP'lilerden oy istedi


AK Parti Antalya Milletvekili adayı Hüseyin Samani ile Ahmet Şahin, Akseki ve İbradı ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler.
Güçlüköy’de güçlü olmalıyız

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Hüseyin Samani, Ahmet Şahin ile birlikte gerçekleştirdiği Akseki-İbradı ilçelerine ziyaret programında ilk olarak Güçlüköy beldesinde yapılan kahve toplantısında belde sakinleri ile buluştu. Toplantıda vatandaşların gösterdiği ilgiden memnun olduğunu belirten Samani, “Antalya’da ve Türkiye’nin dört bir yanında 8,5 yıllık Ak Parti iktidarı döneminde yapılan yatırımları görüp, bizzat şahitlik ediyoruz. Dolayısıyla 12 Haziran 2011 seçimlerinde zor değil. Yeter ki; yaptıklarımızı tüm vatandaşlarımıza anlatalım. Seçimler bizim için önemli, istikrarın sürmesi ve Türkiye’yi 2023 hedeflerine taşımak için yine tek başına iktidar olmalıyız. Güçlü Köy’de güçlü olursak güçlü bir şekilde iktidara gelebiliriz” dedi. Milletvekili adayı Ahmet Şahin ise Akseki, İbradı, Gündoğmuş yöresinde geçim kaynakları kısıtlı olduğu için hep göç veriyor. Bu bölgenin insanı okuyup, iyi yerlere geliyor. Birçok alanda olduğu gibi AK Parti iktidarında eğitimde de önemli başarılara imza atıldı. Artık her okulda ve derslikte çocuklarımız bilgisayarlı eğitimi görüyor, bunları en iyi siz anlayabilirsiniz” diye konuştu.



Yaptıklarımızı iyi anlatalım

Samani ve Şahin daha sonra Murtiçi’nde belde sakinleri ile bir araya gelerek, sohbet ettiler. Daha sonra da Akseki ilçesinde partililer ve vatandaşlarla buluştular. Akseki’nin köylerine önemli hizmetler yapıldığını belirten Samani, “Partimizi önceki seçimlerde olduğu gibi Akseki’de yine birinci parti yapmalıyız. Kapı kapı dolaşıp herkese hükümetimizin yaptıklarını anlatalım. Türkiye’nin 8,5 yılda nereden nereye geldiğini örneklerle ifade edelim. Daha iyi günleri görebilmemiz için bu çalışmaların devam etmesi gerektiğini herkes anlayacaktır” dedi. Samani ve Şahin seçim bürosu önünde gençlik kolları üyeleri ve partililerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra İbradı ilçesine hareket etti.



CHP’lilerden oy istedi

İbradı meydanında vatandaşlar tarafından karşılanan AK Parti adayları ilçe esnafını tek tek ziyaret edip, hayırlı işler diledi. Samani ve Şahin, cadde üzerindeki CHP seçim bürosuna da girip görevlilerle sohbet etti. İlçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ormana beldesinde düzenlenen Hıdırellez etkinliğine katılan Samani ve Şahin, daha sonra Ormana Belediyesi ve İl özel İdaresi tarafından onarılan Mehmet Yücel Kültürevi’nin açılışına katıldı. Ormana Belediye Başkanı Mehmet Ayhan Keskin, Antalya Vali Yardımcısı, CHP Antalya Milletvekili Tayfur Süner, İbradı Kaymakamı Bülent Ay ile birlikte kurdelayı kesen Hüseyin Samani ve Ahmet Şahin vatandaşlarla Kültürevini gezdikten sonra bir süre sohbet ettiler. CHP Milletvekili Tayfur Süner, açılış kurdelasının kendi kestiğini parçasını Hüseyin Samani’ye verince, bir gazeteci ‘Sayın vekilim mazbatayı mı teslim ettiniz?’ sorusu gülüşmelere neden oldu. Açılışa katılan CHP’li grup ile sohbet eden Samani “Oylarınıza talibim” dedi.



Ülkemizi de batmaktan kurtarmıştık

İbradı gezisini tamamladıktan sonra yol üzerindeki piknik alanında bir otobüsün çamura saplandığını gören AK Parti adayları, saplandığı yerden kurtarılmaya çalışılanan ve içinde kadınların bulunduğu otobüsü iterek çamurdan çıkarttılar. Kendilerine yardım eden Ak Partili adaylara teşekkür eden kadınlar, “Siz olmasaydınız belki de gece geç saatlere kadar kurtarılmayı bekleyecektik” demesi üzerine, AK Parti Adayı Hüseyin Samani, “2002 yılında Türkiye de borç batağına saplanmıştı. Bankaların içi boşatılmış, ekonomi yolundan çıkmıştı. AK Parti kurulduktan kısa bir süre sonra ekonominin imdadına yetişip ülkemizi borç batağından çıkardı. Biz ise, şimdi sizin otobüsünüzü görünce saplandığı çamurdan kurtarmak için omuz verdik sadece” diyerek espri yaptı.
http://www.akdenizhaberci.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder