16 Mayıs 2011 Pazartesi

..Antalya’yı temsil etmek bir şereftir


Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, “Antalya’yı, Ankara’da ve Avrupa’da temsil etmek bir şereftir” dedi.
Antalya, Türkiye’nin misafir odasıdır
Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’nun, 100 Yıl Bulvarı’ndaki seçim ofisi açılışı geniş bir katılımla gerçekleşti.

Açılıştüa coşkulu bir kalabalığa seslenen Çavuşoğlu, “Antalya, Türkiye’nin misafir odasıdır, Türkiye’nin değeri, dünyanın gözbebeğidir. Antalya’yı Ankara’da ve Avrupa’da temsil etmek benim için bir şereftir. 2002 yılından bu yana herkes AK Parti hükümetinin farkını ve hizmetini gördü. Baktığımız zaman Antalya’nın yerel yönetimlerde AK belediyecilik anlayışını özlediğini görüyoruz. Biz hizmet anlayış farkımızı hem yerelde hem genelde ortaya koyarız. Şimdi hedefimiz Antalyalıların bu özlemini Ankara’dan gidermeye çalışmak. Çünkü Antalyalılar hizmeti hak ediyor” dedi.

2002 öncesinde iflas etmiş bir Türkiye vardı
Çok sayıda seçim bürosunun açılışının yapıldığını ancak bu ofisin Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanına ait olduğunu belirten AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Agah Kafkas, bu seçimlerin önemine değinerek, “AK Parti 2002 yılından bu yana en güçlü durumunu yaşıyor. Çıraklık ve kalfalık döneminde yaptığımız işler bazılarının hayallerinde bile erişemediği işlerdir. Biz 2023 hedeflerimizi açıklıyoruz. Diğer partiler de ise bir telaş başladı” diye konuştu.

Karanfil dağıttı
AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ise, bu coşkunun ve ilginin 12 Haziran seçimlerinin müjdesi olduğunu söyledi. Yağmur altında yapılan açılış törenine katılan AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Menderes Türel de açılışta partililerle olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Coşkulu geçen tören, açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından son buldu. Ardından Çavuşoğlu, konuklara karanfil dağıttı. Açılış törenine AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Agâh Kafkas, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, milletvekili adayları ve çok sayıda partili katıldı.
http://www.akdenizmanset.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder