8 Mayıs 2011 Pazar

Aykut:“Sağlıkta Dün Hayal Edilemeyenler Bu Gün Gerçek”


Kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Antalya Şubesi Abdullah Aykut başkanlığında Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek, hastane yönetimi ile kahvaltıda bir araya geldi.
MÜSİAD olarak Antalya’da faaliyet gösteren tüm kurum ve kuruluşlarla iyi ilişkiler kurmak, onların sorunlarını öğrenmek ve imkanlar sınırında çözüme katkı koymak amacıyla hafta sonu kurumların mesailerini etkilemeyecek şekilde ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten MÜSAİD Antalya Şube Başkanı Abdullah Aykut, ziyarete ev sahipliğinden dolayı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Ramazan Çetinkaya ve ekibine teşekkür etti.

Sağlık alanında son yıllarda kazanılan ivme ve gelinen noktanın kendilerini mutlu ettiğinin altını çizen Başkan Aykut,”yakın geçmişte sağlık alanında hayal gibi gelen gelişmelerle hizmetin, hayal olmaktan çıkarak gerçeğe dönüştüğünü ve bu hizmetleri planlayanlardan, halkımıza en iyi şekilde ulaşmasını sağlayanlara kadar herkesin övgüyü hak ettiği “ söyledi.
Sağlık sektörünün stratejik önemine de dikkat çeken Aykut, son yıllarda hastanelerde techizat ve fiziki şartların optimum hale getirilmesinin yanı sıra koruyucu hekimliğinde ön plana çıkarılmasını önemsediklerini kaydetti.
Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Ramazan Çetinkaya ise aynı MÜSİAD gibi kent dinamiklerinin ilişkilerinin güçlendirilmesine büyük önem verdiklerini belirterek, benzeri organizasyonları sıklıkla gerçekleştirdiklerini anlattı.
Hastane hakkında da bilgi veren Çetinkaya, 1900’ü kadrolu, 600’ü dışarıdan hizmet almak yoluyla 2500 personeli bulunan Eğitim ve Araştırma Hastanesinin en kaliteli hizmeti vermek gayreti içinde olduklarını, bu amaçla da yönetim ekibi olarak sorunların hızlı çözümüne yönelik çalışmalar yürüttüklerini söyledi.
Hastane hizmetlerinde görülen eksiklikleri kendilerinin de çok iyi bildiğini ve önlem aldıklarını kaydeden Başhekim, “Takdir edersiniz ki, bazı sorunların çözümü akşamdan sabaha gerçekleşmiyor. Bu nedenle Sevgili Antalyalılardan biraz sabır ve anlayış bekliyoruz. Çok yakında geleceğimiz gurur verici noktayı hep birlikte göreceğiz” dedi.
Ziyaret sonunda grup halinde hastanenin bazı birimleri gezilerek, Başhekim Ramazan Çetinkaya tarafından yerinde bilgi verildi.
http://www.bizimantalya.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder