11 Mayıs 2011 Çarşamba

..Türel Seçim Çalışmalarına Manavgat'ta Devam Etti


AK Parti Antalya milletvekili adayı Menderes Türel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim beyannamesinde daha çok oy toplayabilmek için bol keseden vaat dağıttığını belirterek, “Benim adım Kemal, kaynak benim diyerek, vatandaşa tembellik parası verecek
AK Parti Antalya milletvekili adayı Menderes Türel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim beyannamesinde daha çok oy toplayabilmek için bol keseden vaat dağıttığını belirterek, “Benim adım Kemal, kaynak benim diyerek, vatandaşa tembellik parası vaat ediyor” dedi.

2B'Yİ İPTAL ETTİRENLERİN BAŞINDA BAYKAL GELİYORDU

Seçim çalışmalarına Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde devam eden Menderes Türel, Manavgat seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, ana muhalefet partisini eleştirdi. Türel, “Ana muhalefet partisinin tek yaptığı at atabildiğin kadar. Bunların vaatlerini 2002 seçimlerinde de gördük. Aynı filmi gene seyrediyoruz. 2B başta olmak üzere birçok konuda bunları biz çözeriz diyorlar. Oysa, AK Parti 2B sorununu 7 yıl önce çözmüştü. Bunlar Anayasa Mahkemesi'ne giderek iptal ettirdiler. İptal ettirenlerin başında o zamanki CHP Genel Başkanı Baykal geliyordu. Şimdi gelmiş Manavgatlılara aynı filmi seyrettirmeye çalışıyor” dedi.

Türel'in ilçedeki ziyaretlerinde milletvekili adayı Abdullah Cengiz, Side Belediye Başkanı Abdulkadir Uçar, AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Nejat Tığlı ve çok sayıda partili eşlik etti. Sabah kahvaltısını Side'de Selimiye Köyü'nün yaşlıları ve turizmcilerle birlikte yapan Türel, Side çarşı esnafı ile selamlaştı. Side sahilinden Selimiye-Kumköy arasındaki esnafı, golf arabaları ile selamlayan Türel ve partililer büyük ilgi gördü.

BAŞBAKANA ŞİKAYET

Kızılağaç Turizm Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği'nin düzenlediği toplantıya da katılan Türel, Kızılağaçta'ki otel sahiplerinin sorunlarını dinledi. Türel burada yaptığı konuşmada, “Yöneticileriniz uyuyor mu? Bu sorunların tamamı buradaki yerel yönetimler tarafından yapılması gerekir. Anlaşılıyor ki, Kızılağaç belediye mücavir alanı içinde olduğu için üvey evlat muamelesi görüyor. Kızılağaç'taki turistik tesislerin su sorunu yaşaması, akıl alacak şey değil. Önünüzden Manavgat ırmağı denize dökülüyor. Siz burada su sorunu yaşıyorsunuz” dedi.

Kızılağaç yöresindeki esnafı da ziyaret eden Türel, referandum öncesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın telefonla arayarak konuştuğu Mehmet Çevik adlı esnafla sohbet etti. Türel'e, “Eğer milletvekili seçildiğinizde Kızılağaç'ın sorunlarını çözmezseniz sizi Başbakana şikayet ederim ha…” diye espri yapan esnafa, Türel de “Senin arkanda Başbakan var. Güneşin yanında yıldızlar sönük kalır. Kızılağaç'ın sorunu benim sorunum, elbette çözmek için elimden geleni yapacağım Çözemezsem Başbakana şikayet edersin” şeklinde yanıt verdi.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası'na da giden Türel, oda başkanı Şükrü Vural ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti, ilçenin sorunları ve çözüm yolları ile bilgi aldı.

SANATÇI SÜMER TİLMAÇ KATILDI

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Menderes Türel, ilçedeki ziyaretlerden sonra, Manavgat'ta seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Yaklaşık bin 200 Manavgatlının geldiği açılışa, sinema sanatçısı Sümer Tilmaç da katıldı. Açılışta konuşan Tilmaç, “Biz Antalyalıların bir Baykal ağabeyi olduğu için ondan bize bir virüs bulaştı. Bu da muhalefet virüsü. İşte CHP'nin işi bu, hep muhalefette kalmak. Onlar, şampiyon olmak için şimdi bir transfer yaptılar. Ancak şampiyon olmak için tek transfer yetmez. Kaliteli, çalışkan oyuncular gerekli. Oysa, AK Parti her zaman şampiyon olur. Kadroları şampiyon takımların kadrolarından daha iyi. Bunu da 8,5 yıldır ispat ettiler” dedi.

Seçim bürosu açılışında, AK Parti'ye yeni katılımlar geçekleşti. Yeni katılan üyeleri temsilen, ANTBİRLİK Yönetim Kurulu Üyesi ve Manavgat temsilcisi Salih Aykut'a Milletvekili Abdurrahman Arıcı, rozet taktı
http://www.haberciniz.biz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder