22 Mayıs 2011 Pazar

KONYSİAD 1. Yaşını Kutladı


Kısa adı KONYSİAD olan Konyaaltı Sanayici İşadamları Derneği'nin 1. Kuruluş Yıldönümü balosu yapıldı
Konuşmacı olarak Leyla Alaton'un renk kattığı geceye; Konyaaltı Kaymakamı Bayram Yılmaz, Vergi Dairesi Başkanı Mahmut Sütçü, Defterdar Hidayet Mat, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz,Sağlık Müdürü Adem Bilgin,Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürü Uğur Gökcan,Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Hasan Subaşı'nın yanı sıra Antalya iş aleminin yakından tanıdığı isimler katıldı.
Birinci yıl dönümü gecesinin açış konuşmasını yapan KONYSİAD Başkanı İlhami Kaplan, bir yıl önce KONYSAD Kurucular kurulunu oluşturan bir ekiple yolu çıktıklarını ve bugün büyük bir aile haline geldiklerini söyledi.
Amatör ruh ve profesyonel anlayışla yola çıktıklarına vurgu yapan Kaplan; “Ortak akılla sinerji üretmek felsefesi içinde çıktığımız bu önemli yolculuğumuzda temel hedefimiz; Ülkemizin yıldızı, Antalya'mızın kalbi durumunda olan Konyaaltı Bölgesinin sorunlarını dile getirmek ve gelişiminin önündeki engelleri ortadan kaldırmaktır. Konyaaltı'nın yıllardır görmezden gelinen öneminin ortaya koyacağımız kent ve bölge ölçekli projelerle daha iyi anlaşılmasını sağlamak kararlılığındayız. Yaşama dair her şeyin zamanla kısıtlı olduğunun bilinci içinde, gideceği hedefi bilen insanların kararlığındayız. Paydaş olsun, olmasın tüm kurum ve kuruluşlarla geliştirmeye çalıştığımız ortak yarar üretme yarışında, bizlere güvenen dostlarımızın inanç ve güvenlerini boşa çıkarmayacağız. Hedefi görmeyenlerin başaramayacağını biliyoruz. Hedefi görüyoruz ve tek ihtiyacımız zaman” dedi.
Kaplan'dan sonra söz alan Konyaaltı Kaymakamı Bayram Yılmaz, Konyaaltı bölgesinin kent için barındırdığı öneme işaret ederek başladığı konuşmasında Konyaaltı bölgesi ile ilgili çeşitli tespitler yaparak sürdürdü.
KONYSİAD'la kurulduktan kısa bir süre sonra tanıştığını belirttiği konuşmasında; o dönem henüz 3 aylık geçmişi olan dernekle “Konyaaltı Arama Konferansı”nı organize ettiklerini ve KONYSİAD'ın bölge ve kente önemli katkılarının olacağına inandığını söyledi.
Gecenin özel konuğu ise Alarko Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton oldu. İş camiasının önemli isimleri arasında yer alan Leyla Alaton hangi konu için olursa olsun, çıtanın mutlaka yüksek tutulması gerektiğini ifade ederek başladığı konuşmasında, KONYSİAD'ın bu ivmeyi yakalama potansiyeline sahip olduğunu gördüğünü ve başarının programlı hedefe giden çalışmanın sürdürülebilmesi ile mümkün olabileceğini vurguladı.
Antalya'nın her şey dahil sistemi ile turist ağırlamasını da eleştiren Alaton, potansiyeli ve marka değeri bu kadar yüksek bir kentin bu destinasyondan vazgeçerek, daha çok geliri hedefleyen değişim için gerekli çalışmaları vakit kaybetmeden yapması gerektiğinin altını çizdi
http://myantalya.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder