16 Mayıs 2011 Pazartesi

..Kepez’de İki mahalle tapularına kavuşuyor


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Avni Tolunay ve Duraliler mahallelerinde, Hazine parselleriyle ilgili tapu probleminin çözümünde sona yaklaşıldığını söyledi.
İmar uygulaması
Tütüncü, AK Parti Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı ile birlikte Avni Tolunay Mahallesi esnafı ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Arıcı ve Tütüncü, esnafın isteklerini ve problemlerini dinledi. Tütüncü, Avni Tolunay ve Duraliler mahallelerindeki Hazine parselleriyle ilgili tapu probleminin çözümüne yönelik yaptıkları çalışmalar hakkında da vatandaşlara bilgi verdi. Tütüncü, devir işlemleri tamamlanan parsellerin hak sahiplerine tahsisi ile ilgili çalışmada sona gelindiğini söyledi. Tütüncü, 18 imar uygulamasını tamamladıktan sonra önümüzdeki aylarda tapuları, hak sahiplerine vereceklerini söyledi. Başkan Hakan Tütüncü, bu iki mahallede devri yapılmayan parsellerin belediye’ye devri için de bürokratik işlemleri başlattıklarını ifade etti.

İmar planının altlıkları tamam
Tütüncü, bu iki mahalleden geçecek olan Batı Çevre Yolu kapsamında yapılması gereken 5 bin ölçekli nazım imar planının, altlığını da “Kamu Yararı ve Toprak Koruma Kurulu” kararını alarak hazırladıklarını ifade etti. Başkan Tütüncü, orman vasfını kaybetmiş Hazine arazileri olarak bilinen 2-B’nin ve ilçenin diğer kamusal sorunlarının çözümüne ilişkin çalışmalara en çok destek veren milletvekillerinden bir tanesinin de Abdurahman Arıcı olduğunu kaydederek, “Sayın Arıcı, hangi dertleri olduysa 7 gün- 24 saat vatandaşımızın emrinde ve hizmetinde oldu. Kepez’in sorunlarının çözümünde her zaman bize yardım etti. Bundan dolayı Kepez halkı adına kendisine teşekkür ederim.” diye konuştu.
http://www.akdenizmanset.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder