8 Ağustos 2011 Pazartesi

- Yeşilyurt şehirleşti

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Yeşilyurt Mahallesi’nde, yaptıkları asfalt, kaldırım, park ve sosyal belediyecilik çalışmaları ile güzel bir şehir görüntüsü oluşturduklarını söyledi.
Çalışmaları inceledi
Başkan Tütüncü, Yeşilyurt Mahallesi’nde yapılan 5 bin metrekare parke kaldırım çalışmasını yerinde inceledi. Tütüncü, Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Mehmet Karadeniz ile kaldırım çalışmasının yapıldığı caddeleri gezdi. Tütüncü, gezi sırasında vatandaşların taleplerini dinledi. Kaldırım çalışması ile ilgili açıklama yapan Tütüncü, her yeni günle birlikte Kepez’in şehirleşme ile ilgili eksiklerini bir bir ortadan kaldırdıklarını söyledi. Tütüncü, Yeşilyurt Mahallesi’nin de imar probleminin çözülmesinin ardından hızlı bir şekilde şehirleşerek Kepez’in en güzel yerleşim yerlerinden biri haline geldiğini belirtti.

Kaldırım yapıldı
Kentsel dönüşümü ile örnek bir mahalle olan Yeşilyurt’ta, bazı caddelerde yarım kalan kaldırımların yapılması ve yeşil alan miktarının artırılmasının talep edildiğini kaydeden Hakan Tütüncü, “Göreve geldiğimizden günden itibaren mahallede kaldırım ve yeşil alanla ilgili ciddi bir çalışma yaptık. Ana caddelerde yarım kalan kaldırım çalışmalarını tamamladık. Burada 5 bin metrekare parke kaldırım çalışması gerçekleştirdik.” ifadesini kullandı.

Yeşilyurt’a AKMEK Şubesi
Tütüncü, kaldırım, asfalt, yeşil alan ve sosyal belediyecilik çalışmalarıyla mahallede, güzel bir kent görüntüsü oluşturduklarını vurguladı. Mahallede sosyal belediyecilik noktasında çok ciddi çalışmalar yaptıklarını işaret eden Tütüncü, kadınlar ve gençler için önemli bir çalışma olan Antalya Kepez Meslek Eğitim Kursları (AKMEK)’nın, bir şubesini de bu mahallede açtıklarını bildirdi.
http://www.akdenizmanset.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder