4 Ağustos 2011 Perşembe

- HAKAN TÜTÜNCÜ VATANDAŞLAR İLE EL ELE İFTAR SOFRASINDA

Her akşam ayrı bir bölgede halkın arasında iftarını yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 11 ayın sultanı Ramazan ayının ikinci gününde, Onay ve Özderin Aileleri’nin Karşıyaka mahallesi’nde verdiği iftar yemeğine katıldı.


Karşıyaka Mahallesi’ndeki Onay Hamamı otoparkına kurulan iftar sofrasında, vatandaşlarla birlikte iftarını yapan Başkan Tütüncü yaptığı konuşmada, ”Yüce dinimizden ilham alan geleneksel kültürümüzün "on bir ayın sultanı" olarak nitelediği Ramazan ayı, gerçekten sultan olan bir aydır. Mübarek Ramazan ayı, el ele vermek, kaynaşmak ve yekpare olmak için bir vesiledir. Ramazan ayı, tutulan orucuyla, akşamları iftarıyla, verilen fitre ve zekatıyla ibadetlerle dolu bir aydır

Bu ayda insanlar hem ibadetlerini yerine getirirler hem de aç ve yoksulların halini daha iyi anlamış olurlar. Bu nedenle Ramazan, paylaşma ve dayanışmaya vesile olan bir aydır.” Başkan Hakan Tütüncü, Onay ve Özderin Aileleri’nin de her akşam aç ve yoksul insanlara vereceği iftar yemeğiyle sevap dolu bu aydan en verimli bir şekilde faydalanmış olacaklarını söyledi.
Başkan Tütüncü, iftarını yapan vatandaşlarla selamlaşarak, hayırlı ramazanlar diledi
http://www.kepez-bld.gov.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder