5 Ağustos 2011 Cuma

- Antalya'da Sevgiliye elektro şoklu tecavüz...

Antalya’da evine götürdüğü eski sevgilisini elektro şok cihazıyla bayıltıp tecavüz eden ve bu görüntüleri internete koyup ailesine de CD içerisinde gönderen 34 yaşındaki M.Ç. polis tarafından aranıyor .
Korkudan bir şey söylemedi
Antalya'da oturan ve bir kafeteryada garson olarak çalışan 24 yaşındaki Ö.P., lise yıllarından tanıdığı turist rehberi M.Ç. ile sevgili oldu. Kısa süre sonra M.Ç. genç kızı annesinin oturduğu eve götürdü ve iddiaya göre elektro şok cihazıyla bayıltıp tecavüz etti. Olaydan sonra ayrılmak isteyen Ö.P.'ye karşı çıkan M.Ç., tehditle zaman zaman tecavüzü etti. Ailesinin duymasından korktuğu için kimseye bir şey anlatmayan Ö.P., geçen ay otobüs durağında araç beklerken yanına gelen M.Ç, ikna ederek, Altındağ Mahallesi Teomanpaşa Caddesi'ndeki evine götürdü. Burada birlikte olmak isteyen M.Ç, Ö.P.'nin kabul etmemesi üzerine elektro şok cihazı ve muşta ile etkisiz hale getirdiği kızı soyup tecavüz etti.

Her yerde aranıyor
M.Ç., Ö.P.'nin çıplak görüntülerini cep telefonuna kaydetti. M.Ç.'nin banyoya girmesi üzerine Ö.P. evden kaçtı. M.Ç. 17 Temmuzda Ö.P.'ye tecavüz ederken çektiği görüntüler 6 ayrı CD halinde evlerinin posta kutusuna bıraktı. Aynı gün cep telefonuyla çekilen tecavüz görüntüleri de internette sosyal paylaşım sitelerine konuldu. Bu durum üzerine hemen ailesiyle birlikte polis merkezine giden Ö.P. olanları anlatarak şikayetçi oldu. Polis Antalya 8'nci Sulh Ceza Mahkemesi'nden aldığı kararla M.Ç.'nin evine baskın düzenledi. Şüpheli M.Ç.'nin ortadan kaybolduğu ve yakalama çalışmalarının sürdüğü açıklandı.
http://www.akdenizmanset.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder