8 Ağustos 2011 Pazartesi

- TOKİ’den Tursun’a Teşekkür

Çıplaklı TOKİ konutlarında yerleşimin başlaması ile ortaya çıkan sorunları teker teker çözüme kavuşturan Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun’a TOKİ site yönetimi ve vatandaşlar çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Ne dediyse yaptı
Site Müdürü Bünyamin Özyurt açıklamasında ‘Periyodik olarak yaptığımız toplantılarda belediye başkanımız ile birlikte sorunları belirleyerek çözüme kavuşturuyoruz dedi. Özyurt, başkanımız bugüne kadar bizlere ne söz verdiyse hepsini gerçekleştirdi. Yaptığı çalışmalarla Çıplaklı TOKİ konutlarını örnek yaşam alanı konumuna getirdi. Hala devam eden çalışmalar tamamlandığında sosyal donatı alanlarımız yaşamımızı kolaylaştıracaktır’ dedi.

Döşemealtı Belediyesi TOKİ Konutlarında refüj ve çevre düzenlemesini sil baştan düzenleyerek yeşillendiriyor. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü binlerce ağaç ve ağaçcığı toprakla buluştururken, çocuk oyun grupları, kamelya, spor aletleri, oturma bankları ve çevre aydınlatmasını çağın gerektirdiği modern aletlerle donatıyor. TOKİ yeşillendirme çalışmalarını üstlenen Döşemealtı Belediyesi’ne vatandaşlar övgü yağdırıyor. Site Müdürü Bünyamin Özyurt, görevleri olmadığı halde bir çok sorunumuzu çözüme kavuşturan Başkanımız Nurettin Tursun’a tüm TOKİ sakinleri adına teşekkür ediyoruz. Her aradığımızda kolaylıkla ulaşabildiğimiz, halk adamı olan bir başkana sahip olmaktan son derece memnunuz şelinde konuştu.

Çıplaklı TOKİ konutlarında bulunan okulun çevre ve sulama sistemi çalışmalarını da yapan Döşemealtı Belediyesi, bir yandan da TOKİ’nin çevre duvarı çalışmasını sürdürüyor. Yine site içerisinde faaliyet binası çalışması sürdüren belediye ekipleri, yaptıkları yapay havuzlarla modern bir çevre düzenlemesi gerçekleştiriyor. Yüzlerce ailenin yaşadığı TOKİ konutları yapılan bu çalışmalarla yeniden şekilleniyor. Yapılan tüm bu çalışmalar sayesinde TOKİ sakinleri tüm sorunlarından kurtuluyor.
http://www.akdenizmanset.com
Haber Merkezi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder