2 Ağustos 2011 Salı

- Antalya Sporlulara Müjde!..

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Twitter'dan yayımladığı mesajla Antalyalılara stadyum müjdesi verdi.
Toplu Konut İdaresi (TOKİ) stadyum yaptıracağı şehirlerarasında Antalya'nın yer almaması üzerine başlayan tartışmalara son noktayı kabinenin genç bakanlarından Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç koydu. Kılıç, TOKİ'nin açıkladığı 8 şehir arasında Antalya'nın yer almaması üzerine hayal kırıklığı yaşayan Antalyaspor taraftarlarının gönlüne su serpti. Spor Toto Süper Lig'de mücadele ettiği halde stadyumu olmayan tek futbol takımı olan Medical Park Antalyaspor'un taraftarlarına sosyal paylaşım sitelerinden ulaşan Bakan Kılıç, Antalya'ya stadyum yapılması için talimat verdiğini, gerekli incelemelerin yapılacağını duyurdu.
Gençlik ve Spor Bakanlığı görevine geldikten sonra Medical Park Antalyaspor'un Bolu kampını ziyaret ettiğini belirten bakan Kılıç, Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile özel görüştüğünü söyledi. Antalyasporlu taraftarlar Bakan Kılıç'ın Twitter hesabına, "Sayın Bakanım, Antalyamızın şiddetle stadyum yatırımına ihtiyacı vardır. Türkiye bu markasını el üstünde tutmak zorundadır" notu bırakmıştı.
Bakan Kılıç, Antalyasporluların bu mesajına Twitter hesabından "Antalya Stadyumu için hazırlık talimatını verdim, biraz sabır" dedi.
http://www.akdenizhaberci.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder