29 Haziran 2014 Pazar

TÜTÜNCÜ ''El birliği , gönül birliği içerisinde, güzel işler yapacağız''

Kepez Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, üye belediyelerle el birliği ve gönül birliği içerisinde çalışarak, güzel işler yapacaklarını söyledi.Başkan Hakan Tütüncü, yerel yönetimle ilgili problemleri istişare etmek ve teşekkür etmek amacıyla Akdeniz Belediyeler Birliği üyesi belediyeleri ziyaret etmeye başladı.

Başkan Tütüncü,bu kapsamında ilk olarak Aksu Belediye Başkanı  Halil Şahin le, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal la, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek le ve Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç le bira araya geldi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde Tütüncü, başkanlara, yeni görevlerinde başarılar diledi; Akdeniz Belediyeleri Birliği Başkanlığı na seçilmesinde şahsına gösterilen teveccühe de teşekkür etti.

"Birliğin marka değerini artıracağız"

Başkan Hakan Tütüncü, birliğe üye belediyelerle bölge adına güzel hizmetlere imza atmayı arzu ettiklerini söyledi. Akdeniz Belediyeler Birliği ni, yerel yönetimleri ilgilendiren sorunları çözümü noktasında belediyelere katkı sağlayacak, önemli  bir kurum olarak nitelendiren Tütüncü, "Üye belediyelerin katkılarıyla birliğin hem marka değerini yükselteceğiz hem de birliği daha güzel günlere taşıyacağız. Üye belediyelerin başkanlarıyla da el birliği, gönül birliği içerisinde çalışarak güzel işler yapacağız. " açıklamasını yaptı.

Belediye  başkanları da  Tütüncü ye, Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanlığı görevinde başarılar diledi. Başkanlar, birliğin yapacağı çalışmalara katkı sağlama sözü de verdi.

Ziyaretlerde Kepez Belediye Meclisi ve Akdeniz Belediyeler Birliği Meclisi üyeleri Elif Derya Canbulut, İsmail Afşar ve Dilaver Tanık da hazır bulundu.


























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder