12 Haziran 2014 Perşembe

Başkan Gencer'den şok iddia: "Kulüpte ajanlar var!"

ANTALYASPOR Başkanı Gültekin Gencer, kulüpteki bazı 'ajan'ların, hatalarını arayan ve fırsat kollayanlara haber yetiştirdiğini söyledi. Gencer, "Bu kadar dedikodunun olduğu ortamda kulüp yönetmek kolaysa buyursun gelsin başkanlık yapsınlar. Biz buraya, kulübe kimse sahip çıkmadığı için geldik" dedi.

Yeni sezonda PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, yaşananları anlatmayı sürdürüyor. Olağan genel kurul süresinde yönetime aday olacağı söylenen, ancak genel kurula gelmeyen müteahhit Deniz Karataş'a sert eleştirilerde bulunan Başkan Gültekin Gencer, kulübe talip olacak kişilerin kulüp yöneticilerinin sorumlulukları konusunda da bilgi sahibi olmaları gerektiğini söyledi.

TÜREL ÜZERİNDEN YÖNETİCİLERİ ETKİLEMEYE ÇALIŞTILAR
Seçimden sonra bazı kesimlerin dedikodu politikaları üretmeye çalıştığını söyleyen Gültekin Gencer, "Yönetim kurulu üyelerimize, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in artık kulübe destek vermeyeceğini söylediler. Türel üzerinden yöneticilerimizi etkilemeye çalıştılar. Ayrıca kulübün borçlarından dolayı yöneticilerin zor duruma düşeceği ve herkesin istifa etmesi gerektiği yönünde telkinlerde bulundular" dedi.

TİCARET KANUNU'NUN İYİ İRDELENMESİ LAZIM
Anonim şirketlerde bütün borçların şirketi bağladığına açıklık getiren Kulüp Başkanı Gencer, "Ancak şahıslar yönetim kurulu üyesi olsa dahi imzaları da geçerli değildir. Sadece şahsi kefaletlerini koydukları zaman sorumluluk altına girerler. Bunun dışında vergi, SSK borçları şahısları ne zaman bağlar? Gidip alınacak bir şey olmazsa bağlar. Bu da şu demektir. Kulüplerin sabit gelirleri vardır. Federasyon, Spor Toto gelirleri vardır. Vergi ve SSK borçları da buralardan alınır. Şahıslara gitmesi için kulübün tamamen fesh olması lazım. Hiçbir gelirinin olmaması lazım. Ticaret Kanunu değişti. Bunun için de bu kanunu iyi irdelemek lazım" diye konuştu.



BİZİ YIKMAK, PARÇALAMAK, YOK ETMEK İÇİN UĞRAŞIYORLAR
Antalyaspor'un hatasını arayan ve bu konuda fırsat kollayanlar olduğunu öne süren Gültekin Gencer, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Maalesef bunlarda Antalyaspor sevgisi yok. Kulüpte çalışan birtakım ajanları tarafından toplantı salonundaki adamı saydırıyorlar ve bunun üzerine 'Toplantıya 9 kişi katıldı' diye haber yapıyorlar. Bir de 'Kulüpte çatırdamalar var' diye ekliyorlar. Bu kadar dedikodunun olduğu ortamda kulüp yönetmek o kadar kolaysa buyursun gelsin başkanlık yapsınlar. Biz buraya kulübe kimse sahip çıkmadığı için geldik. Başka camialar kulüpleri için birlik ve bütünlük sağlama çabalarına girerken, bizde 'Nasıl yıkarız, nasıl parçalarız, nasıl yok ederiz' diye uğraşıyorlar."

Başkan Gencer, Alanya ile Antalya arasında 21 yıl önce yaşanan gerginliğin pankartlarının şimdilerde sayfalara taşındığını ve bunun artniyetli davranışlar olduğunu söyledi. Gencer, Alanyaspor başkanı ile yaptığı konuşmada artık derbi maçları değil, dostluk maçları oynayacaklarını söylediğini de sözlerine ekledi.Kaynak/
www.akdenizhaberci.com/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder