4 Haziran 2014 Çarşamba

Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu Cıvıl Cıvıl

Kepez Belediyesi’nin en büyük yatırımlarından biri olan Adnan Menderes Tam Olimpik Yüzme Havuzu’nda, açıldığı günden bu yana 1385 kişi eğitim görüyor.
Antalya nın yıllardır özlemini çektiği tam olimpik standartlara sahip yüzme havuzu, açıldığı günden bu yana toplam 1385 kişi’ye eğitim veriyor.

Toplam 635 üye’ye sahip olan  Adnan Menderes Tam Olimpik Yüzme Havuzu, yaz aylarının gelmesiyle öğrenci akınına uğradı. Her yaştan 1385 kişinin eğitim gördüğü yüzme havuzunda hafta’nın 6 günü, 9’şar seans halinde, eğitmenler tarafından kurs veriliyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya nın yıllardır özlemini çektiği tam olimpik standartlara sahip yüzme havuzunu kazandırdıklarını kaydederek, "Bununla birlikte burada her yaştan insanımızın bir şeyler bulabileceği bir yaşam alanı oluşturduk. Gençlerimiz için yeni dönemde de yeni projelerimiz, yeni yüzme havuzumuz ve spor komplekslerimizi de inşa edeceğiz.” dedi.

Tütüncü, gençleri çevrenin kötü alışkanlıklarından uzak tutmak için her türlü imkânları sağlayacaklarını belirtti. Bugüne kadar toplam 1385 öğrencinin de faydalandığının altını çizen Tütüncü, bu sayının önümüzdeki günlerde artacağını da söyledi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder