11 Haziran 2014 Çarşamba

KEPEZ’DE KARNE ŞENLİĞİ

Kepez Belediyesi, ‘Başarıyı Ödüllendiriyoruz’ sloganıyla bu yıl 6’ncısını düzenleyeceği karne şenliğinde, ilçedeki okullarda ilk üç dereceye giren başarılı 350 öğrenciye, bisiklet hediye edecek.

Kepez Belediyesi, ‘Başarıyı Ödüllendiriyoruz’ sloganıyla bu yıl 6’ncısını düzenleyeceği karne şöleni, 13 Haziran 2014 tarihinde saat 14.00’de Kepez Belediyesi Turgut Özal Spor Salonu’nda yapılacak.

İlçede eğitim-öğretim veren 69’u ilkokul, 68’i ortaokul ve 22’si lisede ilk üç dereceye giren toplamda 350 başarılı öğrenciye, bisiklet hediye edilecek.

Eğitimde başarıyı özendirmek ve çocukların gelişimine katkı sağlamak için düzenlenen karne şenliğinde, ayrıca öğrencilere sürpriz hediyeler verilip, konser yapılacak.

Tüm öğrenci ve velilerini karne şenliğine beklediğini ifade eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Öğrencilerimiz eğitim öğretimde bir yılı daha geride bırakıyor. Dönemin yorgunluğunu karne şenliğinde atma fırsatı bulacaklar. Biz de belediye olarak onların yorucu bir yılda başarılarını bisikletle ödüllendireceğiz.” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder