26 Mayıs 2013 Pazar

MENDERES TÜREL YILIN MİLLETVEKİLİ

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Antalya Milletvekili Menderes Türel ‘’ Antalıyalılar adına bu ödülü kabul ediyorum’’....
Aylık politika, bilim, yönetim, kültür, sanat dergisi  ‘’Siyaset’’ okuyucuları,  yılın en iyilerini seçti. 

Siyaset Dergisi okuyucuları,  Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Antalya Milletvekili Menderes Türel’i  Yılın en iyileri arasına koydu.  Dergi okuyucularının yılın Milletvekili olarak seçtiği Türel, ödülünü alırken yaptığı konuşmada,‘’Bana kutlu Meclis çatısı altında görev yapma imkanı tanıyan, destekleri ile bu ödülü almama vesile olan Antalyalı hemşehrilerim adına ödülü kabul ediyorum’’  dedi.
Siyaset Dergisi 19. Kuruluş Yıldönümü ve Siyasetin ödülleri töreni, Ankara Sheraton Otel’de gerçekleştirildi. Yılın bakanı, milletvekili, valisi, emniyet müdürü, belediye başkanı, bürokratı, girişimcisi ve işadamının yanı sıra çeşitli sanat dallarında  yılın en iyilerinin ödül aldığı törende, Türel’in ödülünü eski bakan İstanbul Milletvekili Abdulkadir Aksu verdi.  Antalya Milletvekili Türel, ödül törenine eşi Ebru Türel ile birlikte katıldı.
Siyaset Dergisi 19. Kuruluş Yıldönümü siyaset Ödülleri’nde Yılın Bakanı olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Yılın Milletvekilleri ödülüne Antalya Milletvekili Menderes Türel’in yanı sıra Ak Parti Ağrı Milletvekili Fatma Salman,  Diyarbakır Milletvekili Dr. Mehmet S. Hamzaoğulları, Elazığ Milletvekili Tülay Kaynarca, CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ağan Ayaydın, Denizli Milletvekili Adnan Keskin  ve MHP Konya Milletvekili Faruk Bal da layık görüldüler.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker ile İstanbul Milletvekili ve eski bakan A. Kadir Aksu, Necati Çetinkaya ile çok sayıda siyasetçi ve sanatçının  katıldığı ödül töreninde, sanat dünyasından Gülben Egen, Hande Yener, Emre Altuğ, Doğa Rutkay gibi ünlü ler de ödül alanlar arasındaydı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder