15 Ocak 2016 Cuma

Engelli Sporcular ve STK lar kahvaltıda bir araya geldi

Türkiye Engelliler Federasyonu Antalya İl Temsilcisi Nevin TUNÇ'lu,Antalya’da STK’ları engelliler adına kahvaltıda bir araya getirdi.. Yoğun katılımın gerçekleştiği Kahvaltı programında Mart Ayına Kadar Çalıştay kurulup engellilerin tüm istekleri Belediye Başkanları ve Siyasilere tanıtım organizasyonu ile bildirilecek...
Eski lara yolunda bir Otelde gerçekleşen kahvaltı programına Türkiye, Avrupa ve Dünya Birincilikleri bulunan Engelli Sporcular ile birçok Sivil Toplum Kuruluşunun yanı sıra  24.Dönem AK Parti Diyarbakır Milletvekili ve Yeni Medeniyet Stratejik Düşünce Hareketi Genel Başkanı Cuma İçten, Akil Gençler Platformu Genel Başkanı Delil Ateş katıldı. Toplantıda Dilek ve İsteklerin yanı sıra Hayatımızın bir gerçeği olan Engelli Vatandaşlarımız için neler yapmalıyız konuları işlendi.
Toplantıda konuşmasına Teşekkürle başlayan Nenin Tunçlu; “Antalya’da bir çok Engelli vatandaşımız var ve maalesef  her birine ulaşamıyoruz. Bizler Antalya’da kaç adet Engelli olduğunu ve nerelerde olduğunu bilmemiz gerekiyor ki yardımcı olalım. Yetkililerin sayılar ile alakalı çalışmar yapması bizim en baştaki temennimiz. Bizler Antalya’da bulunan Engelli sporcularımız için Projeler hazırlamaya başladık. Belediye Başkanlarımız ve Siyasilerimizde bu çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmıyorlar. Mart Ayında 2 günlük bir Çalıştay düzenleyip Projelerimizi Siyasi ve Belediye Başkanlarımızı da davet ederek sunmak istiyoruz.” Dedi.

HABER / Mehmet BULUT


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder