7 Ocak 2016 Perşembe

Aydın, ANTİAD projelerini anlattı

Aydın, ANTİAD projelerini anlattı
ANTİAD Başkan Adayı Tayfun Aydın ve ekibi; Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı ve New World Media Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Mevlüt Yeni’yi ziyaret etti

9 Ocak 2016 Cumartesi günü olağan genel kurulunu yapacak olan Antalya İşadamları Derneği’nin (ANTİAD) Başkan Adayı Tayfun Aydın ve ekibi, Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı ve My Gazete ile My Dergi’nin Genel Yayın Yönetmeni Mevlüt Yeni’yi ziyaret etti.

Ziyarette Tayfun Aydın projelerini anlattı. ANTİAD üyesi işadamlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Yeni, “Antalya’nın iki önemli STK’sı, kent ve iş dünyası adına bir çok projeyi ortaklaşa hayata geçirebilir. AGC’deki tecrübe ve birikimlerimizi özellikle Avrupa projelerinde partnerimiz olarak sizlerle paylaşabiliriz” dedi.

Mevlüt Yeni, “Avrupa’da sivil toplum örgütleri, yerel yönetimler kadar etkilidir. Neden bu işbirliğini Antalya’da biz başlatmayalım. Ortak projelerimiz belki de Türkiye’ye örnek olacaktır” diyerek iş dünyası ve basın sektörünün bir çok projede bir araya gelebileceğini söyledi.

Yeni “AGC gibi ANTİAD da Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde kardeş partnerlerle yürümeli ve üyelerine dünyanın kapılarını açmalıdır. Dünya ile entegre olan bir ‘SİAD’ sadece üyelerine değil iş dünyasına ve kente kazanımlar elde edecektir” dedi. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Mevlüt Yeni, Cumartesi yapılacak seçimde Tayfun Aydın ve ekibine başarılar diledi.

Tayfun Aydın ve ekibi, Mevlüt Yeni’ye projelerini anlattı. Hazırladıkları çalışmalar hakkında bir sunumda bulundu.

HABER / Mehmet BULUT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder