8 Ocak 2016 Cuma

Başkan Ümit UYSAL‘Kadınlar, iş hayatına dinamizm ve nezaket katıyor’

‘Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı’nda konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; kadın işletmecilerin, iş hayatına; merhametli, hoşgörülü bakış açıları ile dinamizm ve nezaket kattıklarını söyledi.
İş hayatında olmaları önemli
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) koordinatörlüğünü yürüttüğü TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu’nun ev sahipliğinde, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası tarafından uygulanan ‘Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı’ gerçekleştirildi. Programa, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da katılarak, kadın işletmecilere seslendi. Kadınların iş hayatında olmasının önemine değinen Başkan Uysal, 2015 yılında yaşamını yitiren şair Gülten Akın’ndan alıntılar yaptığı konuşmasında, belediye tarafından kadınlara yönelik olarak sunulan hizmetleri anlattı.
Merhametli, hoşgörülü bakış açısı
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; “Kadın olmak, bizim coğrafyamızda daha zordur. Kadınların araba kullanamadığı, tek başına alışverişe gidemediği ülkeler bulunuyor. Ülkemiz; Cumhuriyemizle birlikte, inanç değerlerimizi de koruyarak ileri düzeye taşındı. Daha da ilerleyeceğiz. Ülkemizde, kadınlarımız; eşitlik mücadelesi verirken aynı zamanda, vahşileşebilen kapitalizmde yerel kültürün korunmasını da sağlıyor. Merhametli, hoşgörülü bakış açıları ile aktif oldukları iş hayatına dinamizm ve nezaket katıyorlar” diye konuştu. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Türkiye ve Kıbrıs Küçük İşletmelere Danışmanlık Direktör Yardımcısı Jaap Sprey’e seminer anısına bir tablo hediye etti.

HABER / Mehmet BULUT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder