19 Kasım 2012 Pazartesi

Siyaset Akademisi ödül töreni


AK Parti Ar-Ge Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Siyaset Akademisi ‘Lider Ülke Türkiye-III Programı’nın il birincileri ve Türkiye genelinde dereceye giren başarılı kursiyerler plaket ve ödüllerini AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldılar.
AK Parti Antalya AR-GE Başkanı ve Siyaset Akademisi Koordinatörü Mesut Topcu, Genel merkezde düzenlenen plaket ve ödül törenine, Serik, Manavgat ve Kumluca Siyaset Akademisi koordinatörlerinin yanı sıra Antalya il birincisi Rukiye Özdemir ve Türkiye üçüncüsü olan Ali Keser ile birlikte katıldı. AK Parti Genel Merkez AR-GE Başkanlığı tarafından “Lider Ülke Türkiye III” parolası ile 5 Nisan-30 Haziran tarihleri arasında Türkiye’nin değişik yerlerinde düzenlenen 8 hafta ve 32 saat süreli siyaset akademisi kurslarından birisi de Antalya’da gerçekleştirilmişti. Sınav sonucunda Antalya Siyaset Akademisi katılımcılarından Serik İlçe Teşkilatı’ndan Ali Keser Türkiye üçüncüsü olurken, 446 kursiyerin arasından Rukiye Özdemir ise Antalya birincisi oldu.
AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde, sınavda dereceye giren katılımcılar plaketlerini AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı. AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde Başbakan Erdoğan’ın elinden ödülünü alan AK Parti Antalya Ar-Ge Başkanı Mesut Topcu, akademinin genel siyasette insanların eğitilmesi, bilinçli siyaset yapılması açısından son derece faydalı olduğunu ifade etti. Topçu, “Antalya’da, Siyaset Akademisi Lider Ülke Türkiye-III programında 4 merkezde sınava giren katılımcılarına önümüzdeki günlerde AK Parti Antalya İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan tören ile sertifikalarını vereceğiz” dedi.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder