14 Kasım 2012 Çarşamba

Kepez Teşkilatına 41 kere Maşallah

Ana Kademe,Kadın Kolları,Gençlik Kolları olmak üzere 41 Partili ile Ankara çıkarması yapan Ak Parti Kepez Teşkilatına 41 kere Maşallah diyelim

Bu yıl içerisinde ilki 90 kişi bu kezde 41 kişi olmak üzere 2 kez Ankara ziyereti yapan... Kepez Teşkilatı Ankaraya gidecekler ,Ana Kademe ,Kadın Kolları ve Gençlik kollarından En çok Üye kaydı yapılan teşkilat mensuplarından seçildi
Salı gün gerçekleştirilen Grupı toplantısına katılan AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve ekibi daha sonra Ana Kademe, Kadın Kolları ,Yürütme Kurulu,Gençlik Kolları  üyelerinden oluşan heyetle birlikte AK Parti Genel Merkezi’nde temaslarda bulundu..
İlk olarak AK Parti Genel Merkezi’ne giden heyet Siyasi ve Hukuk İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar , Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Menderes Mehmet Tevfik Türel, ve Ak Parti Antalya Millet Vekili Gökçen Özdoğan Enç'i ziyaret etti.
Genel başkan yardımcılarına, parti faaliyetleri ve çalışmaları konusunda bilgi veren Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar genel başkan yardımcılarının Kepez hakkındaki sorularını da yanıtladı. Bayraktar ve ekibi, genel başkan yardımcılarını Kepeze davet ederken seçim öncesi yapılacak ziyaretlerin ve çalışmaların önemine dikkat çekti.
Ankara'daki ziyaretler hakkında açıklama yapan Bahattin Bayraktar"Çok önemli temaslarda bulunduk. Kepez için olumlu sonuçlar aldık." dedi.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder