27 Kasım 2012 Salı

Döşemealtı AK Gençlik’ten anlamlı ziyaret


AK Parti Döşemealtı Gençlik kolları üyeleri, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yatmakta olan lösemi hastası çocukları ziyaret etti. Ziyarette çocuklara hijyenik oyuncak ve kıyafetler hediye edildi.

Gençlik Kolları İl Yönetim Kurulu üyelerinin de bulunduğu anlamlı ziyaretle ilgili açıklama yapan Döşemealtı Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can “ Lösemi; tüm yaş gruplarında görülmekle birlikte ekseriyetle çocukluk dönemi hastalığıdır. Ülkemizde her yıl 16 yaşın altındaki yaklaşık 1200-1500 çocuk bu hastalığa yakalanmaktadır” dedi

Mehmet Can, “Lösemili hastalara ve hasta yakınlarına destek olmak ve moral vermek amacıyla bugün burada onlarla bir araya geldik. Onların biran önce sağlıklarına kavuşmalarını umut ediyoruz. Hayatımızın her anında onların yanında yer almak istiyoruz’ diye konuştu.  Hastane yönetimi ve Danışma personeli Yasemin Turgut başta olmak üzere hasta ve hasta yakınları ziyaretten memnun olduklarını bu tür ziyaretlerin sıklaşmasının hastalar açısından olumlu olacağını ifade ettiler.

Gençler, ziyaret ettikleri hastalara hijyenik, kıyafet ve oyuncak hediye ederken, bu ziyaretin gerçekleştirilmesinde katkıda bulunan Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun’a teşekkür ettiler. Yapılan ziyaret sırasında tedavi görmekte olan 14 yaşında ki Şerif Büyükçetin’in doğum günü de kutlandı. AK Parti Döşemealtı Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can ayrıca, Akdeniz Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümüne sık sık moral ziyaretlerinin gerçekleştirilmesi gerektiğini hatırlattı.
HABER EKSPER / Mehmet BULUT




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder