16 Kasım 2012 Cuma

AV.MUSTAFA KÖSE “Hedefleri yükselten partiyiz”


AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, Kadın kolları tarafından Muratpaşa İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen toplantıda kadın kolları il yönetimi, Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez, Döşemealtı ve Aksu ilçe kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Kadın kollarından övgüyle bahseden İl Başkanı Köse, başarılı çalışmaları dolayısıyla kadın kolları üyelerine teşekkür etti.
Baş aktör kadınlar
Muratpaşa Kadın Kolları İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği toplantıda, siyasette kadının önemine değinen İl Başkanı Av. Mustafa Köse, “Kadın; aileyi bir arada tutan, çocukları yetiştiren, iş hayatında önemli roller üstlenen, siyasette etkili olan ve toplumu geliştiren ana unsurdur. Bu nedenle kadınların aktif olarak siyaset yaptığı partiler her zaman iktidara gelmiştir. AK Parti’nin 2001 yılından bu yana % 50 oylarla iktidara gelmesinde etkili olan kadınlarımızdır. Her seçimde, her platformda ve projelerde kadınlarımız her zaman en önde olmuşlar, olmaya da devam ediyorlar. Kadın kollarımızın çalışmalarını çok başarılı buluyorum. Gerçekten ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar” diye konuştu.
Rehavete kapılmak yok
AK Parti il teşkilatı olarak ana kademe, gençlik kolları, kadın kolları, ilçe, belde teşkilatları, belediye başkanları ve meclis üyeleriyle birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını ifade eden Köse, “Tüm enerjimiz ve çabamızla Antalya’ya, Türkiye’ye daha fazla hizmet üretebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. AK Parti iktidarları döneminde önemli hizmetler ürettik. Hatta, birçok alanda yaptıklarımız 80 yılda yapılanlardan daha fazla. Ancak, eksiklerimiz de var, yaptığımız ama anlatamadıklarımız da var. Bu toplantının esas amacı da tüm teşkilatlarımızla bir araya gelerek, eksiklikleri, problemleri ve projeleri ele alıp önümüzdeki döneme hazır olmak. Açıkça söylemek gerekirse, bugün seçim olsa en hazır parti olduğumuzu düşünüyorum. Rehavete kapılmadan, parti disiplini içinde yapmamız gerekenleri de yapmaya devam etmeliyiz” dedi.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder