18 Kasım 2012 Pazar

“Konyaaltı’nda hizmet değil, bol bol laf ve Konyaaltı Halkını kandırma var”

AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Osman Ali Eciş, Konyaaltı’nın hak ettiği hizmeti almadığını, sadece laf ve sorunlu alanların olduğunu belirtilen , arsalara tabela üreten bir belediye olduğunu vurguladı.
Yerel seçim startını veren Ak Parti Konyaaltı İlçe Teşkilatı ve Başkan Eciş ; geçtiğimiz dönemde başlattıkları haftanın değişik günlerinde esnafla ve Konyaaltı halkı ve sorunları ile bir araya geldikleri ;akşamları da site toplantılarına bir yenisi olan ; her hafta bir mahallede tam gün muhtardan- esnafa- halktan – mahalle sakinlerine kadar , o mahallenin tüm sorunlarını tespit edip , mevcut belediye başkanının söz veripde yapmadığı ve hizmet bekleyen tüm sorunlarını ; Konyaaltı Halkı adına , onların sesi olarak tüm Antalya Kamuoyu ile paylaşacağı çalışmayı başlattı.
AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Osman Ali Eciş ve yönetim kurulu üyeleri, bu hafta Konyaaltı’nın en büyük mahallesi olan Siteler mahallesinde idi. Siteler Mahallesi’nde 33 bin nüfusun olduğunu ifade eden Başkan Eciş, bölgenin sorunlarını yerinde gördüklerini söyledi. Mahallelinin okul, sağlık ocağı, kreş , spor merkezleri ve kapalı pazar yerinde problemlerinin olduğunu ifade eden Başkan Eciş; “ Siteler Mahallemizde, vatandaşlarımız okul sorunu ve kapalı Pazar yeri ile ilgili büyük sorun yaşıyorlar ‘’dedi.
Mahallede 4 adet okul yeri bulunmasına rağmen mevcut belediye başkanı tarafından mülkiyet sorunları çözülmediği , bu okul yerlerinin hisse sahiplerini bir araya getirerek sorunları çözmemesinden kaynaklanmaktadır. Mevcut başkan, sorunu çözmek yerine “Bu arsalar hisse sahipleri sorunu olduğundan çalışma yapılamamaktadır” gibi tabela belediyeciliği yapmaktadır” dedi.
Her konuda da aynı filmin oynandığını belirten AK Parti Konyaaltı ilçe Başkanı Osman Ali Eciş; üç dönemdir söz verdiği Siteler Mahallesi Kapalı Pazar Yeri neredeyse halkın üzerine göçmek üzere iken mevcut Belediye Başkanı “Konyaaltı’nda hizmet yerine film çevrilmekte, başrol ve oyuncular değişmemektedir. Sorunları çözmek yerine günü kurtarmayı düşünmektedir. Okul, sağlık ocağı yapılacak arsalardaki problemler hisse sahiplerinin bir araya getirilmesiyle , sorunlar çözüme kavuşturulmalı ve belediyecilik hizmetleri halkın talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda aksamamalıdır” dedi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder